Szalagkorlát műanyag hordóból

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Hagyományos szalagkorlátnak néz ki, közben meg milliók életét mentheti meg!

hirdetes
Szalagkorlát műanyag hordóból

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A hagyományos szalagkorlátok miatt több millió ember szenvedett már maradandó vagy múló sérülést, ám ezek a dél-kóreai, műanyaghordóból készült szalagkorlátok emberek életeit menthetik meg!

Az Egyesült Államokban évente 37 ezer ember hal meg autóbalesetben, 2,35 millió szenved el valamilyen sérülést, aminek következtében mozgáskorlátozottá válik, és még riasztóbb adat az, hogy mintegy 10 ezer gépkocsivezető, aki az utakon leli halálát, még nem töltötte be a 20. életévét.

 

Az autópályákon is rengeteg baleset történik, és sokszor teljesen hiábavaló a szalagkorlát...Sőt, van, amikor az okoz még nagyobb problémát és a szalagkorlát miatt lesz esetleg nagyobb kár vagy sérülés az emberen. Sajnos sokszor van olyan is, hogy éppen az ezzel való ütközés során veszítette életét valaki, de olyan is történt, hogy egy kamion áttörve az útválasztó szegélyt, a túlsó sávon okozott óriási tömegbalesetet.

hirdetes

 

Visznt ezeknek a baleseteknek úgy tűnik, hogy véget vethet egy dél-kóreai találmány, az Eti Co LTD cég fejlesztette ki. A fém korlátok helyett műanyag hordókkal fogják védeni az utakat. Úgy tervezték a mérnökök, hogy a beépített hordók az ütközéskor a saját tengelyük körül forognak, követik az autók irányát, így elvezetve annak pusztító erejét. A következő oldalon lévő videóban megnézheted hogyan működik ez.

hirdetes
hirdetes

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

2019-02-16

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van szó, pedig ő egy amerikai riporter!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

2019-02-13

Egy igazán különleges dologra bukkantak az emberek, de mikor megtudták, hogy melyik madár készít ilyen fészket, akkor elcsodálkoztak. Ez a picike telepes veréb képes ekkora madárfészket alkotni!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

2019-02-09

Az édesapák szerepe a gyermekek életében rendkívül fontos és ez különösen igaz a lány gyermekekre. Egy kislány számára az édesapa jelenti az elsődleges férfi példát.


2019-02-15 8 dolog, melyet minden apa meg kell, hogy tanítson a fiának!

Az anyák nagyon fontos szerepet játszanak a gyerekek életében, de vannak olyan dolgok, melyeket egy fiú számára leginkább mégis az apák tudnak megtanítani.

2019-02-14 62 évesen szült gyereket ez a nő!

A 62 éves Lina Alvarez orvosként dolgozik Spanyolországban. Harmadik gyermekét szülte meg nemrégen. Ennyi idősen ő egy biológiai csodának számít, hogy teherbe tudott esni!

2019-02-12 Semmibe veszik a szakmunkásokat, pedig nélkülük alig léteznénk...

Manapság már szinte minden gyereket arra ösztönöznek, hogy szerezzen diplomát, tanuljon sokat, a szakmunkákból pedig egyre nagyobb a hiány. Miért nézik le a szakmunkásokat?

2019-02-09 A férj az exfeleségének adta mindannak a felét!

A válás folyamán sokszor olyan határozat születik, hogy a két félnek el kell osztania mindent, amilyük van. A férj is azt a határozatot kapta, hogy meg kell feleznie a feleségével a meglévő értéktárgyaikat, ezért ő ezt be is tartotta.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.