notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Szegedi siker a Komjáthyban, ha szűken is…

hirdetes

Szegedi siker a Komjáthyban, ha szűken is…

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Valósággal forrt a víz a medencében az esti rangadón. Már a mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy izgalmas estének nézünk elébe. Világklasszisok a medencében, Szívós Marci, Nagy Viktor, Molnár Papesz, Steinmetcz Ádám és volt nagyságok a parton, mint Benedek Tibor szövetségi kapitány vagy Faragó Tamás a kommentátorállásban.

Valósággal forrt a víz a medencében az esti rangadón. Már a mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy izgalmas estének nézünk elébe. Világklasszisok a medencében, Szívós Marci, Nagy Viktor, Molnár Papesz, Steinmetcz Ádám és volt nagyságok a parton, mint Benedek

Álomszerűen kezdődött a hazaiak számára az összecsapás. Rendszeresen mentek kettővel, esetenként a még nagyobb különbséggel. A szurkolók kiváló hangulatot teremtettek. Mindkét tábor dobokkal, rigmusokkal bíztatta az övéit. A mérkőzés nagy részében a „játszik a Vasas” érvényesült a lelátóról és a medencében is. Nagyon taktikusan és eredményesen irányított Földi László a partról és Steinmetz Ádám a vízből. Érett a meglepetés. Az utolsó negyed előtt 9:7 állt az eredményjelző táblán a hazaiak javára.

 Aztán az utolsó percekben elbizonytalanodtak a lövő kezek és Nagy Viktor is bravúrokat tudott bemutatni, míg a másik oldalon minden bejött.

hirdetes

Kellemetlen közjáték volt pár perccel a mérkőzés vége előtt, amikor a szegediek legjobbja, Szívós Marci rosszul lett. Mint később kiderült kezdődő szívinfarktussal a mérkőzés után azonnal korházba szállították, ahol meg is kellett műteni. Mindezek tudatában, nem is értem, hogy miként szállhatott medencébe az utolsó percekre. Mindenesetre jobbulást és gyors felépülést kívánunk neki, mert a válogatottnak is nagy szüksége van a hazai medencék egyik legjobbjára.

Az utolsó pillanatok is izgalmat hoztak, mert a Vasasnak volt lehetősége támadni, de ebben a negyedben valahogy nem ment a góllövés.

hirdetes

A végén: Lactív Vasas Plaket – Diapolo Szeged 9:10.

                                                      

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Menj a következő oldalra  a képekért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Újság

Az újság első sorban egy kézzel fogható, papírból készülő médium, amely segítségével... Tovább

Ház

A történelem folyamán az embernek mindig is egyik alapszükséglete volt, hogy fedelet találjon... Tovább

Tovább a lexikonra