Csodálatos ének két székely legénytől

Két székely legény csodálatos éneke

Szerző: bohacs - 2016.02.15.

Ha valami egészen csodálatosat és felemelőt szeretnél hallani, akkor ezt a videó legyen az. Ez a két kis legény olyan szépen, tisztán és csilingelően énekel, hogy még a szíved is belesajdul!

Székely legények éneke

 

Sok olyan videót, cikket szoktunk megosztani, ami számos esetben csal könnyeket a szemünkben, de az alábbi videó mindegyiket felülmúlja. Percekig néztük, vissza-vissza hallgattuk, de mindvégig lecsordul a könny az arcunkon. Egy igazi magyar ember ezt könnyek nélkül nem tudja végignézni.

 

A két kis székely legény Dobos AttilaMagyarok Világhimnusza című szerzeményét adják elő egy iskolai ünnepségen. Csilingelő, tiszta hangjuk betölti a termet, egyikük oly átéléssel énekli a dalt, hogy még a szemét is behunyja.

 

“Iskolánk és a falu kicsi büszkeségei. Minden elismerés a kolléganő tanítónéninek.” – írja a Facebookon egy zágoni lakos. Merthogy a jelent nem Budapesten, nem Debrecenben zajlik, hanem Erdélyben, mégpedig Zágonban Mikes Kelemen szülőföldjén, Budapesttől mindegy 800 kilométerre.

 

Van jövő, van remény. Szóljon ez a dal minden magyar embernek határon innen és határon túl. Ha téged is meghatott a két székely legényke produkciója oszd meg minél több ismerősöddel a produkciót! A következő oldalon meghallgathatod te is! 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket