notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Csodálatos ének két székely legénytől

Két székely legény csodálatos éneke

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha valami egészen csodálatosat és felemelőt szeretnél hallani, akkor ezt a videó legyen az. Ez a két kis legény olyan szépen, tisztán és csilingelően énekel, hogy még a szíved is belesajdul!

Székely legények éneke

 

Sok olyan videót, cikket szoktunk megosztani, ami számos esetben csal könnyeket a szemünkben, de az alábbi videó mindegyiket felülmúlja. Percekig néztük, vissza-vissza hallgattuk, de mindvégig lecsordul a könny az arcunkon. Egy igazi magyar ember ezt könnyek nélkül nem tudja végignézni.

 

A két kis székely legény Dobos AttilaMagyarok Világhimnusza című szerzeményét adják elő egy iskolai ünnepségen. Csilingelő, tiszta hangjuk betölti a termet, egyikük oly átéléssel énekli a dalt, hogy még a szemét is behunyja.

 

“Iskolánk és a falu kicsi büszkeségei. Minden elismerés a kolléganő tanítónéninek.” – írja a Facebookon egy zágoni lakos. Merthogy a jelent nem Budapesten, nem Debrecenben zajlik, hanem Erdélyben, mégpedig Zágonban Mikes Kelemen szülőföldjén, Budapesttől mindegy 800 kilométerre.

 

Van jövő, van remény. Szóljon ez a dal minden magyar embernek határon innen és határon túl. Ha téged is meghatott a két székely legényke produkciója oszd meg minél több ismerősöddel a produkciót! A következő oldalon meghallgathatod te is! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Pénz

A pénz szó többféle dologra is utalhat. Gyakran kézzel fogható érmékre és bankjegyekre... Tovább

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Tovább a lexikonra