Ettől tuti, hogy a könnyed kicsordul... Így nyugtatja kedvesét a szerető férj vajúdás közben

Így nyugtatja vajúdó kedvesét a szerető férj - ettől kicsordul a könnyed!

Szerző: vargazsanett - 2016.01.25.

A pozitív szülés élményét ez a szerető férj igencsak támogatta, ha meglátod hogyan nyugtatja kedvesét vajúdás közben, még a könnyed is kicsordul. Hiszen nincs annál nagyobb csoda, mikor egy baba érkezik a világra.

Nyugtatja vajúdó kedvesét a szerető férj - ettől kicsordul a könnyed!

A szülés előtti vajúdás elég kritikus. Mindenki másképpen viseli a fájdalmakat, az izgatottságot, de eközben egy jó támogató elengedhetetlen. 

 

Az esetleges mélypontok áthidalásában olyan segítők kellenek a vajúdó anyuka mellé, akikben megbízik. Mivel manapság hazánkban leggyakrabban kórházban szülnek, ezért a szerető férj egy olyan biztos pont lehet ezekben a kritikus órákban, aki át tudja billenteni a vajúdás nehézségeit egy pozitív élménnyé.

 

Miben tud segíteni egy férj? Mindenképpen a szeretetével, esetleg egy kis borogatással, aktuálisan megfelelő póz megtartásában, étel vagy ital kínálatával és az együttérzésével.

 

De nem is kell miről beszélni, ha megnézed a következő oldalon a videót, hiszen ez mindent magában foglal, amit és ahogyan egy szerető férj tud tenni vajúdás közben. Vigyázz, mert könnyfakasztó!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket