Lenyűgöző színes iglut készített magának a férfi - megmutatjuk hogyan!

Így készíts magadnak színes iglut, ha már unod a mindennapi rohanást!

Szerző: kvothe - 2017.01.27.

A tökéletes kuckó azokra a hideg téli napokra, amikor már teljesen eleged van a rohanásból és szeretnél magadnak egy kis nyugalmat!

Lenyűgöző színes iglut készített magának a férfi - megmutatjuk hogyan!

Mindannyian eljutottunk már arra a pontra, ahol nem vágyunk másra, csak egy kis nyugodt, csendes magányra egy olyan helyen, ahol senki sem találhat ránk. Ha te is szeretnél elrejtőzni a telefonod és a Facebook-dráma elől, akkor a megoldást a jég jelentheti számodra.

 

Ha éppen nagyban dúl odakint a tél, a legtöbben inkább a meleg szobában töltik a szabadidejüket, hogy elrejtőzhessenek a röpködő mínuszok elől. Néhányan talán kimerészkednek összedobni egy hóembert a gyerekekkel, vagy csak hogy lekössék magukat valamivel. Ha szeretnéd kihasználni a fagyos időjárást egy kis menekülésre a hétköznapok fáradalmai elől, akkor most megmutatom, hogyan teheted ezt meg!

 

Egy férfi arra használta a szabadidejét, hogy egy tágas, színes iglut építsen magának az udvara közepén.

 

 

Az építmény főleg éjszaka, a belső megvilágítás mellett látványos. Ha egy kis romantikus együttlétre vágysz valakivel, akkor ez az iglu bőven elég helyet biztosít számodra.

 

Megmutatjuk, hogyan is készült!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket