Ezért nem ért egyet soha a szív és az agy

Őszinte képregény arról, hogy miért nem ért egyet soha a szív és az agy

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

A szív és a józan ész gyakran szemben állnak egymással, ez a képregénysorozat pedig tökéletesen bemutatja ezt! Te is magadra ismersz majd a képsorokban!

Ezért nem ért egyet soha a szív és az agy

Az élet nagy döntéseit meghozni sosem egyszerű feladat. Néha biztosan te is egy barát vagy rokon segítségét kérted, de jó tanács helyett csak annyit kaptál, hogy „hallgass a szívedre”.

 

Habár ez gyakran jóindulatú tipp, általában könnyebb kimondani, mint megtenni – különben is, van egy agyunk, ami a logika központja. „Az agy és szív között örök párbaj kell dúljon” – mondta Mary Sadek. „Nem támaszkodhatunk mindig csak az egyikre, mindkettőt használnunk kell a döntésekhez.”

 

Ez az emberek örök dilemmája. Nem könnyű a szívünket és a józan észt egyensúlyban tartani, vagy eldönteni, hogy melyiknek adjunk teret az adott helyzetben.

 

 

Neck Seluk népszerű képregénye, a „Szív és Agy” pontosan ezeket a hétköznapi dilemmákat mutatja be komikus, mégis végtelenül pontos formában. Olyan helyzeteket jelenít meg szívünk és gondolkodásunk szemszögéből, amikkel mindenki találkozott már élete során.

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket