Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Magabiztos Szolnok a Honvéd „arénában”.

hirdetes

Magabiztos Szolnok a Honvéd „arénában”.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Valahogy előzetesen a levegőben benne volt a feszültség. Bár az elődöntő első mérkőzésén a Szolnok leiskolázta a Honvédos fiúkat, mégis érezni lehetett azt az elszántságot, ami miatt már a bemelegítésen vibrált a levegő. Szóltak a hazai dobok, egészen kissrácok festették arcukat, ahogy a nagyok szokták nagy mérkőzésekre. Tehát minden készen állt ahhoz, hogy akár meglepetés szülessen ezen az estén a medencében. 

Valahogy előzetesen a levegőben benne volt a feszültség. Bár az elődöntő első mérkőzésén a Szolnok leiskolázta a Honvédos fiúkat, mégis érezni lehetett azt az elszántságot, ami miatt már a bemelegítésen vibrált a levegő. Szóltak a hazai dobok, egészen kis

 Óvatosan kezdett mindkét gárda. Sokáig hol az egyik, hol a másik kapu előtt volt a labda eredmény nélkül. Aztán a gólcsendet a vendégek törték meg, s ezzel meg is adták az alaphangulatát a folytatásnak. Az első negyed végén a kétgólos előny sem volt teljesen megnyugtató. Vízilabdában pillanatok alatt fordulhat a kocka. Ebben bíztak Kiss Gergőék is. De a kezek sokszor megremegtek, s látszott, hogy a Honvédos fiúk még a biztosabbnál is biztosabb helyre próbálják passzolni a labdákat. Természetesen ez olyan csapat ellen, mint a Szolnok, büntetlenül nem mehet. Nem is annyira a félidőben elért 4:8 volt magabiztos, hanem inkább a játék! A második félidőben aztán a vendégek érezhetően leginkább arra törekedtek, hogy az eredményben megmutatkozó különbség „konzerválódjon”, s ezt maradéktalanul meg is valósították Hosnyánszky Norbi vezérletével.  5:10 a vége, s nem sok kétség fér ahhoz, hogy hétvégén, Szolnokon a hazaiak behúzzák a három győzelemig tartó sorozatot.

hirdetes

Lapozz tovább a mérkőzésről készült képekért

 

Kép és szöveg: Koncz Dezső

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Borkóstoló Budapesten

A bor az egyik legősibb alkoholos italunk, a legtöbb ember kifejezetten rajong a különleges... Tovább

Vonat

A vonatok nehéz súlyú szerkezetek, amelyek személyek (utasok) és / vagy rakomány... Tovább

Tovább a lexikonra
Minden, ami sport