notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Minden éjszaka virrasztott gazdái mellett a szomorú kutya

hirdetes

A szomorú kutya, aki minden éjszaka azt várta, hogy gazdái elaludjanak

emszi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Egy család megfigyelte, hogy kutyájuk minden este addig bámulja őket, míg el nem alszanak. Később kiderítették az okát, és összetört a szívük!

Minden éjszaka virrasztott gazdái mellett a szomorú kutya

Nincs két egyforma kutya, mindegyik más-más tulajdonságokkal és „személyiséggel” rendelkezik. Néhányan játékosak, mások visszahúzódóbbak, és persze sok lustaság is van közöttük. Egy azonba közös bennük – mindennél jobban szeretik a gazdáikat, és ettől csak még szomorúbb az alábbi történet.

Egy család nemrégiben örökbe fogadott egy menhelyi golden retrievert. A négylábú kedvenc mindennél jobban örült, amikor végre új otthona lett, családja pedig nagyon jól bántak vele. Mégis volt valami különös ezzel a bizonyos kutyával kapcsolatban. A család rövidesen felfigyelt rá, hogy a kutyus minden egyes éjszaka (kivétel nélkül) addig bámulta gazdáit, amíg azok el nem aludtak. Az ajtó előtt állt és éberen kémlelte az ágyat, amiben feküdtek.

hirdetes

Minden éjszaka így figyelt az ajtóból a kis kerítés felett

Eleinte úgy gondolták, hogy csak szokatlan neki az új hely, és amint jobban otthon érzi magát, felhagy ezzel a szokásával. Azonban nem így történt. Napok, hetek teltek el, de a golden retriever még mindig „vigyázott” gazdáira, még ha előtte egész nap a kertben futkosott is. A család úgy érezte, hogy valami nincs rendben vele, ezért elhatározták, hogy utána járnak a dolognak.

Folytatás a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Tovább a lexikonra
Napi téma Világunk