Ezzel a módszerrel 2 perc alatt megtanulnák a szorzótáblát

2 perc alatt megtanulnák így a gyerekek a szorzótáblát!

Szerző: vargazsanett - 2020.03.19.

Ezzel az új módszerrel a gyerekek 2 perc alatt megtanulnák a szorzótáblát. Szerinted miért nem így tanítják az iskolákban? Így még magolni sem kell hozzá! :)

Ezzel a módszerrel 2 perc alatt megtanulnák a szorzótáblát

Nagy nehézséget okoz, sok időt és magolást a szorzótábla megtanulása gyerekkorban. Többféleképpen tanították már ezt a gyerekeknek, de ezzel a módszerrel a magyar iskolákban még nem próbálkoztak. Pedig nagyon jó módszer, gyors és könnyű is! Nekem gyerekként, mikor elkezdtem tanulni, az volt a bajom vele, hogy bemagolni be tudtam, de nem értettem. Persze később megértettem, de nehéz úgy használni ezt addig, hogy nem érted, míg át nem látod a lényegét.

 

Pedig nem voltam rossz tanuló, magatartásommal sem volt probléma, sőt, kitűnő voltam az általánosban egészen 7. osztályig. Ergó nem az értelmi képességemmel volt probléma :) HIszem, hogy mindenkinek másként kell magyarázni, van olyan, akinek így könnyebb megérteni egy folyamatot, van, akinek úgy… Ezért vagyunk mások. De ezzel a trükkel biztosan a legtöbb gyerek percek alatt megtanulná a szorzótáblát, mert ez annyira egyértelmű!

 

A következő oldalon megnézheted a trükköt, amivel 2 perc alatt megtanulhatja gyereked a szorzótáblát!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket