Így tiszteleg a Csillagok Háborúja előtt a SZTAKI Szótár!

Ragadj fénykardot, és kaszabold szét a SZTAKI Szótár oldalát!

Szerző: kvothe - 2016.12.19.

Egy mókás kis játékot rejtettek el a SZTAKI Szótár szerkesztői az oldalukon. Megmutatjuk, hogy hol találhatsz rá ez Erőre!

Így tiszteleg a Csillagok Háborúja előtt a SZTAKI Szótár!

A napokban érkezett meg az új Star Wars-film, a Zsivány Egyes a hazai mozikba is. A Csillagok háborúja-sorozat első olyan darabjáról van szó, ami különálló történetként szerepel, és nem közvetlen tagja egyetlen trilógiának sem. A nyolcadik és kilencedik epizódok még mindig egy messzi-messzi galaxisban készülnek éppen.

 

A film hatalmas sikereket aratott már az első néhány vetítés után. A rajongók világszerte özönlöttek a mozikba, hogy egy újabb tudományos-fantasztikus történet részesei lehessenek.

 

Ilyenkor minden a Csillagok háborújáról szól: az üzletekbe új Star Wars-termékek érkeznek, a rajongók újra megnézik az előző epizódokat, és még bizonyos weboldalak is új köntösbe öltöznek, vagy legalább is elrejtenek egy kis apróságot valahol, hogy így tisztelegjenek a franchise előtt.

 

 

A SZTAKI Szótár már hosszú évek óta a legnépszerűbb magyar online szótár, ami számos nyelvben nyújt segítséget azoknak, akik felkeresik. Természetesen most ők is Star Wars-lázban égnek, ezért egy kis érdekességet tettek ki az oldalra!

 

Hogyan találhatjuk meg a fénykardot? A következő oldalon megmutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket