Szteroidok következményei-ez vár rád, ha ezt az utat választod

Szteroidok következményei-ez vár rád, ha ezt az utat választod

Szerző: bohacs0010 - 2014.02.27.

Manapság egyre több ember nyúl a szteroidok után, hiszen egyre fontosabb a látványos és a gyors átalakulás. Ám ennek sajnos megvannak a maga a szörnyű következményei, mivel a természetellenes változás minden esetben hihetetlenül megviseli a szervezetet.

Manapság egyre több ember nyúl a szteroidok után, hiszen egyre fontosabb a látványos és a gyors átalakulás. Ám ennek sajnos megvannak a maga a szörnyű következményei.

 

 

Mik is azok a szteroidok?

A szteroidok – más neveken: juice, edzőtermi cukorka, pumpáló, anyag – tulajdonképpen a testben megtalálható hormonok. A test termeli magától a szteroidokat azért, hogy olyan dolgok ellen küzdjön, mint a stressz,  vagy hogy elősegítse a növekedést és fejlődést. De néhány ember szteroid tablettákat, krémeket és injekciókat használ annak érdekében, hogy növelje a sportteljesítményét vagy a külső megjelenését.

A sportolók néha a tesztoszteron hatásai miatt szedik az anabolikus szteroidokat.
Egy másik csoportja a szteroidoknak – kiegészítő szteroidok – DHEA és andro nevű hormonokat tartalmaz. A legtöbb kiegészítő szteroid – amiket régebben az egészségügyi táplálkozás boltokban és edzőtermekben lehetett kapni – most már illegális, vagy csak orvosi receptre kapható. A DHEA az egyik kivétel ezek alól és a terjesztőknél még mindig beszerezhető.

 

 

 

A kiegészítő szteroidok csak kisebb mennyiségben tartalmaznak androgént. A hatásai még mindig nincsenek tisztázva teljesen, de azt gondolják, hogy nagyobb mennyiségű fogyasztása hasonló mellékhatásokat vált ki, mint a többi androgén (például tesztoszteron).
Amit tudni kell a kiegészítő szteroidokról: a gyártó cégek gyakran valótlan hatásokkal reklámozzák, és ritkán tudják a hosszú távú hatásait a testre. Ez az egyik ok, amiért a kormányzat törvényeket szab, hogy megvédje az embereket ezeknek a szereknek a káros hatásaitól.

 

A szteroidok veszélyei képeken, leírással:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket