A Budapesti Állatkertben 14. alkalommal rendezték meg a nevelőszülők találkozását

Szülői értekezlet az Állatkertben

Szerző: bohacs0010 - 2014.10.06.

A Budapesti Állatkert hagyományteremtő módon, több mint 20 évvel ezelőtt indította be örökbefogadási programját.  Immár több ezren tagjai a nevelőszülői közösségnek, és ez által olyan különleges esemény részesei is lehetnek, mint az Állatkerti Nevelőszülők Találkozója, ahol az örökbefogadott állat gondozójával beszélgethetnek a kedvencük hogylétéről, mindennapjairól.  Erre az eseményre díjmentes a belépés.  

Október 5.-én került megrendezésre a 14. Állatkerti Nevelőszülők találkozója

Oklevelet kaptunk az állat örökbefogadásáról, valamint életrajzot a kis kedvencről. Az örökbefogadást egyre többen gondolják jó ötletnek ajándékul is, születésnapra, évfordulókra, karácsonyra.  Az év minden napján nyitva tartó Alapítvány irodában pár perc alatt elkészülnek a hivatalos dokumentumok és egy on-line felület is rendelkezésre áll.

 

 

Az örökbefogadóink között találjuk többek között a Pa-dö-dő együttest, Bács Ferenc színművészt, Oroszlán Szonja és Pogány Judit színművésznőket, Szulák Andrea énekesnőt, Demjén Ferenc énekest, Michelisz Norbert autóversenyzőt, és Szilágyi Áron olimpikont és sok más ismert személyiséget.
A találkozó midig egy örömteli vidám nap. Gyerekek, szülők, nagyszülők együtt önfeledten mosolyogva.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket