Ez lehetett a világ egyik legviccesebb esküvője!

T-Rex jelmezben lepte meg vőlegényét a menyasszony – íme a reakció

Szerző: kvothe - 2017.02.02.

Egy ilyen helyzetben az ember jóval több komolyságra számítana, de nincs megírva az sehol, hogy ne viccelhetné meg egymást a házasodni készülő pár – még szerencse, mert ilyen végeredménye lehet!

Ez lehetett a világ egyik legviccesebb esküvője!

A vőlegény számára minden bizonnyal az egyik legemlékezetesebb momentum, amikor először pillantja meg jövendőbeliét csodaszép menyasszonyi öltözékében. Ilyenkor érzi csak át igazán az ember, hogy a hosszú készülődés bizony ezért a pillanatért érte meg. Ez a nő lesz élete párja, amíg világ a világ.

 

Hogy lehet egy ennyire különleges pillanatot még egyedibbé tenni? Elizabeth Gardner nem szerette volna, hogy vőlegénye örömkönnyeket ejtsen, helyette inkább azt akarta, hogy nevessen egy jót.

 

 

Ezért valami olyasmit talált ki, amire  jövendőbeli férje egyáltalán nem számított. Egy hatalmas T-Rex jelmezbe bújt, hogy a férfi így pillanthassa meg először! A hatás természetesen nem maradt el, de teljesen felesleges erre több szót fecsérelni, hiszen muszáj hallani azt a nevetést, amit a jelmez kiváltott belőle!

 

Mutatjuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket