Takarítsunk egészségünk érdekében!

Ezért takaríts rendszeresen otthonodban

Szerző: kvothe - 2017.04.19.

Hazaérni egy tiszta, rendbe rakott lakásba sokkal kellemesebb egy nehéz nap után, mint amikor a kacatokból kialakított akadálypályán kell végig szlalomoznunk, csak hogy átjussunk a másik szobába. De sokkal többet tehet érted egy takarítás, mint gondolnád. Cikkünk ezekről a pozitív hatásokról szól.

Takarítani egészséges!

Egyesek igazán kikapcsolónak tartják a takarítást. Még tudósok is keresték az okát, de magunktól is rájöhetünk. A takarítás is egy bizonyos testmozgás, aminek a végeredménye nem feltétlenül dagadó izmok, vagy formás csípő, hanem a környezeted rendje és tisztasága – és ez a belsődre is pozitív hatással van.

 

Íme néhány teszteredmény, amely alátámasztja ezt az elméletet:

  • Egy tudományos cikkben bebizonyították, hogy azon tesztalanyok, akik tiszta, rendezett szobában voltak, nagyobb eséllyel választottak maguknak egészséges ételeket, vagy adományoztak pénzt, mint azok, akik rendetlen szobában voltak.
     
  • Egy másik cikk 30 pár megvizsgálása után arról számolt be, akár 20 percnyi fizikai gyakorlat után könnyebben kezelték a depressziót az emberek.
     
  • Skót tudósok is alátámasztják az elképzelést – 3000 emberrel végeztek teszteket és kimutatták, hogy a házimunkák rendszeres elvégzése szintén segít a stressz enyhítésében.
     

Ezek tudatában gyűjtöttünk össze néhány okot, ami talán meggyőz majd, hogy rendben tartsd otthonod, hogy éjszakánként azzal a tudattal fekhess le, hogy minden renden van körülötted!

 

Nincs időd vagy energiád az alapos takarításhoz? Kérj profi segítséget takarító cégtől! Tudj meg róla többet itt: Takarító cég Budapest 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket