Találmány mellyel soha többé nem lesz gyűrött és nem jön ki a nadrágból az inged! Ingfogó!

Ezzel a találmánnyal soha többé nem gyűrődik össze és jön ki a nadrágból az inged!

Szerző: vargazsanett - 2017.02.27.

Ha te is unod már, hogy mindig összegyűrődik és kijön a nadrágból az inged, akkor ez a legújabb, bár első ránézésre kissé bizarr, de nagyon hasznos találmány a te kedvenceddé is válik majd! Az ingfogó a te szívedbe is belopja majd magát :)

Találmány mellyel soha többé nem lesz gyűrött és nem jön ki a nadrágból az inged! Ingfogó!

Meglátva ezt rögtön az jutott eszembe, hogy: Mi ez? Férfiaknak combfix? :) Mert tényleg úgy is néz ki, csak ez éppen fordítva működik, mint a nőknek a harisnyakötő, ez lefelé húz és nem felfelé. :) Lehet bizarr látvány, de annál praktikusabb ez a találmány, ez az ingfogó! A divat világa tele van furcsa ötletekkel, bár nem sok hasznosat láthatunk a kifutókon például, ez a találmány nagyon is hasznos.

 

Nick Vane, a 21 tervező biztos, hogy rengeteg férfi elismerésének örvend majd az ingfogó miatt, hiszen aki sokat hord inget, az tudja mennyire kényes viselet is ez. Képes egy-két óra alatt teljesen összegyűrődni, vagy egy-egy guggolásnál, leülésnél pedig teljesen kihúzódni a nadrágból, ami rendkívül idegesítő, mehet az ember a vécére igazgatni. Ez a találmány egy gumis pántból áll, mely a felső ruházatot rögzíti. A tervezője 6 hónapig ötletelt, majd 5 hónapba telt, mire létrehozta és piacra dobta a tökéletesített változatot, melynek az S-Holder fantázianevet adta. Következő oldalon meg is mutatom egy videóban hogyan működik az ingfogó!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket