Vigyük el kollégáinkat rendszeresen csapatépítő programokra, legjobb a vidéki csapatépítő helyszín

Tanácsok cégvezetőknek csapatépítő programok szervezéséhez

Szerző: ihaszani - 2017.02.03.

Azt már tudjuk, hogy mekkora jelentősége van a rendszeresen – évente egy-két alkalommal megrendezett csapatépítő programoknak. Érdemes úgy összeállítani az agendát, hogy minél érdekesebb, izgalmasabb legyen. Ha egy kevés munkát is tervezünk belecsempészni az egy-két napba, akkor főleg figyeljünk erre.

Vidéki csapatépítő helyszín

Ha esete nagy bulira van kilátás, akkor a munka részét ne másnap reggel nyolcra tegyük, mert a kollégák erős fejfájással, kialvatlanul úgysem lesznek képesek figyelni ránk, érdemi hozzászólásra meg pláne nem számíthatunk.

Érkezés után egy rövid bemelegítő program után érdemes túlesni a hivatalos részen. Ekkor még az emberek képesek koncentrálni, sőt a hangulat és az összetartozás érzése még erőt is ad ehhez.

Később folytathatjuk játékkal, vagy ha lehetőség van rá, valamilyen szabadtéri programmal – például közös túrázás a szabadban. Este úgyis elszabadul a pokol, ekkor már jobb, ha semmilyen szervezett programot nem hagyunk.

Egyes hotelek szervezett programokat is ajánlanak. Például a Zichy Park Hotel remek vidéki csapatépítő helyszín, disznótorral egybekötött csapatépítésre is van lehetőség. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket