Tankot készített, és bosszúhadjáratra indult vele

Mit tesz egy férfi, ha elege van a jogi vitákból?

Szerző: kvothe - 2020.03.09.

Ez is egy módszer – bár nem feltétlenül megoldás. Egy férfi saját készítésű tankkal indult bosszúhadjáratra.

Tankot készített, és bosszúhadjáratra indult vele

Nem a mi javunkra dőlt el egy jogi vita? Már hónapok óta folyik az ügyintézés, de nincs eredmény? Mindannyian ismerjük ezeket a helyzeteket. De mit csinálnak manapság az emberek, ha meggyűlik a bajuk a hivatalos szervekkel? A legtöbben írnak Facebookra egy bosszús, panaszos nyílt levelet, amibe beleöntik minden csalódottságukat és haragjukat.

 

Marvin John Heemeyer is hasonló helyzetbe került. A coloradoi férfi három évig tartó tiltakozások, aláírásgyűjtések és tárgyalások után végül elveszítette a jogi küzdelmet. Az állítása szerint korrupt kormány szándékosan tette tönkre kipufogóüzletét, és végül ezért ment csődbe.

 

A hegesztő-szerelőmester úgy érezte, hogy korrupció áldozatává vált

 

Végül kénytelen volt feladni a küzdelmet, és eladni ingatlanát. Ez volt az a pillanat, amikor úgy döntött, hogy elege van. A csatát talán elvesztette, de a háború részéről még nem ért véget. A bosszús szakember végső elkeseredésében bezárkózott műhelyébe, és elkészítette élete legnagyobb alkotását…

 

Egy házi készítésű tankot

 

Ez már magában nem hétköznapi lépés, de ez a szerkezet nem csupán dísznek készült. Marvinnak drasztikus tervei voltak vele.

 

Hogyan készült a tank és mi volt a célja vele a férfinak? Lapozzunk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket