Nevetségesen rosszak lettek 2017 "legdivatosabb" öltözékei

Röhej a köbön – ez 2017 tavaszi-nyári férfi „divatja”

Szerző: kvothe - 2017.03.11.

Valahányszor ránézek ezekre az öltözékekre, elkap a röhögőgörcs – őszintén, ki lenne képes pénzt adni az ilyen förtelmekért?

Nevetségesen rosszak lettek 2017 "legdivatosabb" öltözékei

Amikor a férfi divat kerül szóba, legtöbbször egy stílusos ing, egy pár csillogó bőrcipő vagy egy elegáns nyakkendő jut az ember eszébe. Ha az ember fia nagyon trendhű szeretne lenni, akkor még a napszemüvegét is az adott szezonhoz választja.

 

Nehéz lehet felkutatni egy-egy divatvonal forrását, éppen ezért rendezik mega divatbemutatókat. Ezeken bárki megtekintheti a következő időszakok legkedveltebb ruháit.

 

Még 2016-ban mutatták be a 2017 tavaszára és nyarára szánt kollekciókat, amiket „férfiaknak” szánt Ximonlee divattervező. A kilátások cseppet sem kellemesek.

 

Könyörgöm.

 

Nehéz elképzelni, hogy valaki komolyan gondolta ezeket a borzalmakat. Ajánlom mindenki figyelmébe az esőkabát-szerű kukászacskó és kopott orrú… papucs (?) párosítást:

 

 

Persze, mindenki azt visel, amit szeretne, de létezik olyan, aki szeretne felvenni valami ilyesmit? Nincs olyan épelméjű férfi, de még nő sem, aki akár távolról is menőnek látná ezeket az átkokat. Úgy néznek ki, mintha nagyon másnaposan egyszerre három különböző üzletből szedték volna össze a ruháikat.

 

És akkor még nem is mutattam a színesebb darabokat. De azokat már inkább áttettem a következő oldalra, mert nem szeretném, ha bárkinek maradandó látáskárosodást okoznék velük. Tehát ha szeretnéd látni a többi borzalmat, akkor csak bátran, tovább a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket