Tavaszi kárpit tisztítás – hogy az autód belül is makulátlan legyen!

Tavaszi kárpit tisztítás – hogy az autód belül is makulátlan legyen!

Szerző: szoroakos - 2014.03.31.

Szerintem már mindenki túl van az autója tavaszi nagytakarításán, ami a külső ápolást és a belső porszívózást és portörlést jelenti. De mi van a kárpitokkal, ami a kellemetlen szagok legfőbb forrása? Most vásároltam, autót. Minden tudásomat felhasználva neki álltam a teljes nagytakarításához. Minden rendben is ment, gyönyörű lett az autó kívül belül. De másnap szembesülnöm kellett vele, hogy a nem túl erős, de épp eléggé kellemetlen szag szinte majdnem teljesen benne maradt az autóban…

Tavaszi kárpit tisztítás – hogy az autód belül is makulátlan legyen!

Mivel rengeteget dolgoztam és költöttem a takarítására – értem ez alatt a minden féle tisztítószert, köztük a kárpittisztító vásárlását és a hozzá való eszközöket – ezért eléggé érzékenyen érintett ez a kudarc. Úgyhogy utána néztem, hogy mégis mennyibe került volna, ha mindezt szakemberekre bízom.


Ezért felhívtam a környék legjobb nevű autómosóját. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem sokkal jöttem volna ki rosszabbul ha hozzájuk viszem, ráadásul munkám sem lett volna vele és a mindeközben a vásárolhatok és ebédelhetek a plázában…
 

Szűcs Barnabás a következőket mondta:

„A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával, ami újjá varázsolja az autót!
A teljes belső kárpittisztításhoz az autót "szétszereljük", vagyis az üléseket, a padlószőnyegeket, a belső kárpitokat leszereljük, hogy a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolíthassuk belőlük.” (- Én nyílván ezt nem tettem meg ezért az eléretlen résekben a szag is benne maradt…)

 „Ha csak egy-egy ülést kell kitisztítani - mert belekenődött a csokoládé, vagy vigyázatlan volt a szerelő és összeolajozta, ha csak a csomagtartó kárpitjából kell a beborult vörösbort eltávolítani, arra is van lehetőség! A foltok, a kárpitba ivódott kellemetlen szagok (dohány, kutya, olaj, stb.) maradéktalanul eltűnnek.
A kárpittisztítás "csodát tesz", a színek felélénkülnek, foltmentes lesz a felület, a szakszerű takarításnak, a korszerű és kíméletes vegyszereknek köszönhetően a nemkívánatos szagok helyét kellemes tisztaság-illat veszi át.”

 

Szóval javaslom, hogy ne te foglalkozz az autót takarításával, bízd szakemberekre mert megéri! Barnabás telefonszáma: 06-70-418-68-28A Facebook oldalukat ide kattintva követheted!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket