Telefon feltöltése citrommal

Egy citrommal feltöltheted a telefonodat

Szerző: vargazsanett - 2016.09.16.

A közelmúltban megjelent egy videó az interneten, amiben egy szuper tippet láthatunk, méghozzá azt, hogy hogyan töltheted fel a telefonodat egyetlen citrommal. Elképesztő, tényleg működik!

Telefon feltöltése citrommal

A közelmúltban megjelent az interneten egy videó, amiben egy nagyon hasznos tippet láthatunk. A Nagy britanniai videókészítők szerint minden okostelefon esetében működik. Vágjunk ketté egy citromot, majd a két felébe dugjuk bele a töltőt és csatlakoztassuk a telefonunkhoz.

 

Hogyan töltsük fel a telefonunkat egy citrommal?


Amikor megláttam ezt a videót megdöbbentem. A videóban elmondják, hogy a citrom leve elektrolitként reagál, ahogy a töltőhöz érintjük. A videóban láthatjuk, hogy csak egy picit kell várni és a telefon már töltődik is. Mások szerint legalább 6 db citromra, egy drótra és egy réz pénzérmére van szükség ahhoz, hogy működjön ez a trükk. Mindenki maga dönti el, hogy elhiszi vagy sem, nekünk nagyon tetszik ez a tipp!

 

Következő oldalon megnézheted a videót arról, hogy hogyan töltheted fel a citrommal a telefonodat!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket