Hozd ki a legtöbbet telefonod fényképezőjéből tippjeink segítségével!

5 tipp amivel a legtöbbet kihozhatod telefonod fényképezőjéből!

Szerző: TB - 2019.01.03.

A mobil telefonok már szinte a kezünkhöz nőtek, ami a sok hasznos funkciójuk mellett az elképesztő fotós lehetőségeknek is köszönhető. A mai világban nem múlhat úgy el egy pillanat, hogy azt valaki ne örökítse meg egyre jobb minőségben. Szerencsére a mobilok kamerái is elképesztő ütemben fejlődnek köszönhetően az egyre növekvő igényeknek, így már lassacskán tényleg nem lesz szükségünk külön fényképezőgépre a mindennapokban, hiszen ezek a gyors, és kicsi eszközök teljesen kiszorítják azokat az életünkből. A fotózás során a minőség a mérvadó, azonban a profibb kamerával rendelkező mobilok nagyon drágák, és nem nyújtanak minden problémára megoldást a fényképezés, videózás területén. 5 tippel segítünk, hogy Te is könnyedén válhass profi fotóssá telefonod segítségével. 

5 tipp amivel könnyedén Te is lehetsz profi fotós telefonnal

A telefonok elképesztő fejlődésen mentek keresztül az elmúlt 20 évben. A 90-es évek elején gondolni sem mertük volna, hogy a mobilokkal majd szörfözhetünk az interneten, és lényegében egy teljes számítógépet képesek belezsúfolni egy ilyen kis szerkezetbe. De még a legmerészebb elképzeléseket is sikerült a technikai fejlődésnek túlszárnyalnia a fényképezős telefonok megjelenésével, hiszen ki gondolta volna, hogy egyszer erre is képesek lehetünk?!

 

De itt még mindig nem volt meg állj, hiszen nem csak fényképezhetünk ezekkel az eszközökkel, de akár profikat megszégyenítő felvételeket is készíthetünk a legmerészebb helyzetekben. Sajnos a fejlődés mindig drága mulatság, a legjobb technikával rendelkező, legminőségibb képeket készítő telefonok egy kisebb vagyonba kerülnek, így sajnos manapság még nem sokan engedhetik meg maguknak a csúcs kategóriát. Azonban akit érdekel a fotózás, videózás, de nincs rá lehetősége, hogy egy profi kamerát vásároljon magának tökéletes választás lehet egy telefon, és néhány kiegészítő mellé.  5 olyan tippet mutatunk, melyekkel felturbózhatod telefonod kameráját, és így sokkal profibb hatású végeredményt érhetsz el fényképeiden, videóidon. 

 


Képstabilizálás mesterfokon


Az egyik leghíresebb drón márka a DJI nem rég a képstabilizálás piacára is belépett méghozzá OSMO névvel ellátott szuper termékeivel. Egyelőre még háromfajta közül lehet választani, a DJI Osmo, az Osmo mobile 2, és a legújabb DJI Osmo Pocket közül. A minőség, és a profi kialakítás mindhárom esetben garantált. A képstabilizálás a videók esetében nagyon fontos, amit sajnos egy szelfibottal nem igazán lehet elérni. A hatása használat közben olyan a videókon, mintha profi filmek készítették volna, így akár hobbi szinten akár profi szinten foglalkoznál telefonoddal videózással, a DJI Osmo termékcsaládban garantáltan nem fogsz csalódni. További információért KATTINTS IDE!

 


Egyedül nem megy?


A fotózás és videózás egyik nagy hátulütője, hogy ha Te is rajta szeretnél lenni az elkészült felvételeken, akkor egyedül sajnos nagyon nehézkes profi minőségben legyártani a különböző témákat. Erre nyújt még mindig nagyon jó, és olcsó megoldást a szelfi bot, mellyel lényegében meghosszabbíthatod a karodat, és ebből a távolságból már garantáltan beleférsz a képbe. A továbbfejlesztett változatok már állványként is funkcionálhat, és még akár távirányítóval is vezérelheted a képek, videók indítását. Ha magasabb szintre emelnéd a fotózást, akkor mindenképpen érdemes egy jobb minőségűt beszerezni, ráadásul elképesztő milyen kis helyen is elfér, így bárhová magaddal viheted. 
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket