Merész és látványos módon szerezte vissza ellopott telefonját

Egy kamionsofőr a létező legmenőbb módon szerezte vissza ellopott telefonját! (Videó)

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Ilyet sem látsz minden nap! A telefontolvaj ezek után kétszer is meggondolja majd, hogy érdemes-e meglopni valakit! Örülhet, hogy ennyivel megúszta!

Merész és látványos módon szerezte vissza ellopott telefonját

Az ember egyik legnagyobb félelme, hogy kirabolják vagy ellopnak tőle valamit. Történhet ez éjszaka az elhagyatott utcákban, esetleg fényes nappal, hatalmas tömegben, ahol észre sem vesszük.

 

Manapság mindenki számtalan értéket tart magánál, valahányszor kilép otthonából: okostelefon, lakáskulcsok, kocsikulcsok, pénztárca, igazolványok stb. Ezek általában elférnek az ember zsebében, vagy táskájában, ahonnan az ügyesebb tolvajok minden gond nélkül kicsenhetnek, amit csak akarnak.

 

De mi a helyzet akkor, amikor az ember egyáltalán nem számít ilyen szörnyűségre? A legtöbben a sokk és ijedtség hatására teljesen leblokkolnak, és gondolkodás nélkül teljesítik a rabló követeléseit, hiszen az életünknél nincs nagyobb érték. A most bemutatott történet hőse nem ebbe a kategóriába tartozik.

 

Történt ugyanis, hogy egy kínai kamionsofőr éppen telefonált a volán mögött, amikor hirtelen egy ismeretlen férfi benyúlt az ablakon, és kikapta azt a kezéből.

 

Először nem tudta, mi történik – reagálni sem volt ideje

 

A videón láthatjuk, amint a férfi minden gond nélkül benyúl a telefonért, és megragadja azt

 

A tolvaj azonnal motorra pattant, és menekülőre fogta

 

A sofőr elmondása szerint éppen a szállítónak telefonált, amikor a férfi megragadta a készüléket.

 

Ami viszont ez után következett, azt még maga Jackie Chan is megtapsolná! Lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket