Hátborzongató videó egy hajóról, amely belehajtott a viharba

Ilyen egy pusztító tengeri vihar közepén hajózni! Rémisztő! (Videó)

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Nézd meg, hogyan dobálja ide-oda ezt a hajót a vihar, amely a Gertrúd nevet kapta! Egyszerűen félelmetes! Egyébként meg, miért is adunk neveket a viharoknak? Erre is válaszolunk!

 

Hátborzongató videó egy hajóról, amely belehajtott a viharba

Mi lehet félelmetesebb egy tomboló vihar közepén vesztegelni? Például ha az egész a tengeren történik!

 

2016. január 29-én csapott le Skócia és Észak-Anglia területére a Gertrúd nevet viselő vihar. A pusztító természeti jelenség miatt számos vízi és szárazföldi járatot töröltek el, ugyanis több mint 200 km/h sebességű széllökéseket is mértek az érintett térségekben.

 

Miért adunk neveket a viharoknak?

 

A legerősebb viharok azért kapnak neveket, hogy az emberek könnyebben követhessék az eseményeket közösségi médián, a televízióban, és általánosságban a híradásban.

 

 

A Daily Mail a következőt közölte Gertúdról:

 

„A Gertrúd vihar rengeteg pusztítást okozott az Egyesült Királyságban, Januárban. 232 km/h-s sebességű széllökéseivel fákat döntött ki és járműveket borított fel.

 

A Met Office vörös jelzést adott ki Orkney és Shetland területére, mialatt az erős szelek és heves esőzések bombázták Skóciátés Észak-Angliát.

 

Számos komp- és vonatjárat került eltörlésre […] és több hidat is lezártak.

 

A Pride of Hull – a világ egyik legnagyobb kompja időjárási viszonyoknak köszönhetően nem volt képes kikötni ma (január 29.) reggel.”

 

Lássuk tehát, hogy milyen egy ilyen vihar kellős közepén hajózni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket