Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Ez a két férfi olyasmit tett a természetért, amire senki más nem lenne hajlandó!

Szerző: kvothe - 2018.12.30.

Muszáj megismerned ennek a két férfinak a munkáját – számukra a természetnél nincs fontosabb, és az egész világnak fel kell figyelniük arra, amit csinálnak!

Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Habár a környezetvédelem egyre több figyelmet kap az utóbbi években, mégis elképzelhetetlenül nagy mennyiségű hulladék hever szerteszét nem csupán az utcákon és parkokban, de a kevésbé frekventált, területeken is, mint például a túraútvonalakon.

 

Nem tudom, ki hogy van vele, de ha én sétálni megyek az erdőbe, akkor mindig elszomorít, ha szétdobált műanyagpalackokat, csokipapírokat és egyéb oda nem illő dolgokat találok. Ezzel szerencsére nem vagyok egyedül, de két férfi olyasmire szánta el magát, amihez tényleg elképesztő akaraterő és önzetlenségre van szükség.

 

Seth (26) és Paul (30) a természet legjobb barátai

 

Seth és Paul mindennél jobban imádják a természetet. Mint minden lelkiismeretes túrázó, ők is elszörnyülködve tapasztalták, hogy mennyi emberi hulladék piszkítja a különböző útvonalakat. Elhatározták, hogy ha már a természet volt olyan kedves, hogy megajándékozta őket a csodálatos tájakkal és túraélményekkel, ők ezt azzal viszonozzák majd, hogy minden szemetet összegyűjtenek kalandozásaik során.

 

Ha ez nem elég meggyőző, hogy a két férfi mennyire sokat is tesz a természetért, akkor várj, míg elárulom, hogy ennek érdekében mekkora távolságot tettek meg!

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket