Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: emszi
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Ez a két férfi olyasmit tett a természetért, amire senki más nem lenne hajlandó!

hirdetes
Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Muszáj megismerned ennek a két férfinak a munkáját – számukra a természetnél nincs fontosabb, és az egész világnak fel kell figyelniük arra, amit csinálnak!

Habár a környezetvédelem egyre több figyelmet kap az utóbbi években, mégis elképzelhetetlenül nagy mennyiségű hulladék hever szerteszét nem csupán az utcákon és parkokban, de a kevésbé frekventált, területeken is, mint például a túraútvonalakon.

 

Nem tudom, ki hogy van vele, de ha én sétálni megyek az erdőbe, akkor mindig elszomorít, ha szétdobált műanyagpalackokat, csokipapírokat és egyéb oda nem illő dolgokat találok. Ezzel szerencsére nem vagyok egyedül, de két férfi olyasmire szánta el magát, amihez tényleg elképesztő akaraterő és önzetlenségre van szükség.

hirdetes

 

Seth (26) és Paul (30) a természet legjobb barátai

 

Seth és Paul mindennél jobban imádják a természetet. Mint minden lelkiismeretes túrázó, ők is elszörnyülködve tapasztalták, hogy mennyi emberi hulladék piszkítja a különböző útvonalakat. Elhatározták, hogy ha már a természet volt olyan kedves, hogy megajándékozta őket a csodálatos tájakkal és túraélményekkel, ők ezt azzal viszonozzák majd, hogy minden szemetet összegyűjtenek kalandozásaik során.

 

Ha ez nem elég meggyőző, hogy a két férfi mennyire sokat is tesz a természetért, akkor várj, míg elárulom, hogy ennek érdekében mekkora távolságot tettek meg!

 

Folytatjuk a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

2019-02-16

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van szó, pedig ő egy amerikai riporter!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

Hihetetlen, de ez egy madárfészek!

2019-02-13

Egy igazán különleges dologra bukkantak az emberek, de mikor megtudták, hogy melyik madár készít ilyen fészket, akkor elcsodálkoztak. Ez a picike telepes veréb képes ekkora madárfészket alkotni!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

Ezért olyan különleges az apa-lánya kapcsolat!

2019-02-09

Az édesapák szerepe a gyermekek életében rendkívül fontos és ez különösen igaz a lány gyermekekre. Egy kislány számára az édesapa jelenti az elsődleges férfi példát.


2019-02-15 8 dolog, melyet minden apa meg kell, hogy tanítson a fiának!

Az anyák nagyon fontos szerepet játszanak a gyerekek életében, de vannak olyan dolgok, melyeket egy fiú számára leginkább mégis az apák tudnak megtanítani.

2019-02-14 62 évesen szült gyereket ez a nő!

A 62 éves Lina Alvarez orvosként dolgozik Spanyolországban. Harmadik gyermekét szülte meg nemrégen. Ennyi idősen ő egy biológiai csodának számít, hogy teherbe tudott esni!

2019-02-12 Semmibe veszik a szakmunkásokat, pedig nélkülük alig léteznénk...

Manapság már szinte minden gyereket arra ösztönöznek, hogy szerezzen diplomát, tanuljon sokat, a szakmunkákból pedig egyre nagyobb a hiány. Miért nézik le a szakmunkásokat?

2019-02-09 A férj az exfeleségének adta mindannak a felét!

A válás folyamán sokszor olyan határozat születik, hogy a két félnek el kell osztania mindent, amilyük van. A férj is azt a határozatot kapta, hogy meg kell feleznie a feleségével a meglévő értéktárgyaikat, ezért ő ezt be is tartotta.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.