Íme az új Heineken reklám

Íme az új Heineken reklám

Szerző: Jobs24 - 2014.02.06.

A holland söripari vállalat ismét egy ragyogó reklámmal állt elő, de ez nem is meglepő, mivel a Heineken mindig is nagy hangsúlyt helyezett a reklámfilmjeire. Ez most sem volt máshogy.

Heineken reklám The Odyssey Film

A Heineken eddigi sikeres reklámjait látva (The Entrance, The Date, The Switch) már alig várjuk a következőt. Ezek a reklámok a legtöbb esetben egy-egy karakter köré épülnek, akiket egy nem akármilyen kavalkád vesz körül. pénz, siker, csillogás és csajok, tehát minden, amire egy igazi férfinak szüksége lehet. Mellesleg olyan zenei aláfestéssel, ami a reklámfilm minden egyes momentumához tökéletesen illik. A legutóbbi reklámfilmjük se egy kudarcra ítélt alkotás. A reklámfilm sztorija szerint egy luxushajóra felkeveredik valahogy egy elég furcsa kinézetű  Robinson figura, akinek a  története tele van vicces gegekkel és kellemesen őrült csavarokkal, amik leginkább jellemzik a Heineken legutóbbi reklámjait.

 

The Odyssey Film

 

Itt van még néhány igen remekre sikeredett reklám a Heinekentől:

The Entrance

 

 

The Date

 

The Switch

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket