Új módszer a tilosban parkolók büntetésére

A tilosban parkolók rémálma! Hamarosan senki nem ússza meg!

Szerző: kvothe - 2016.09.30.

Nem sokáig láthatunk már parkolóőröket, de nincs még ok az ujjongásra – az új megtorlás a tilosban parkolók ellen talán sokkal kíméletlenebb lehet, mint bármilyen heves vérmérsékletű parkolóőr.

Nincs kegyelem a tilosban parkolóknak

Az egyetlen jó dolog a parkolóőrökben, hogy néha – nagyon néha – talán elengednek egy kisebb figyelmeztetéssel, ha éppen jó napjuk van. Talán ők a fény az alagút végén, de ezt a kis fényt is eltakarja majd az új találmány, amely a tilosban parkolók rémálma lehet… pontosabban MINDENT kitakar.

 

Abban az esetben, ha rajtakapnak, hogy tilosban parkolsz, esélyes, hogy autódhoz visszatérve egy Barnacle fantázianevű panelt találhatsz a szélvédődön. A név találó, ugyanis a ’barnacle’ kacsalábú rákot jelent, amelyekhez hasonlóan a sárga szerkezet rácuppan az üvegre, és azt onnan le nem szedi senki, akinek nincs meg a kód hozzá.

 

Ha a kínos telefonhívás és a bírság kifizetése nem lenne elég, miután megkaptuk a kódot, kötelesek vagyunk elvinni a pokoli találmányt a legközelebbi kijelölt állomásra, ahol vissza kell azt szolgáltatnunk a hatóságoknak.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket