Bemutatjuk, hogy hogyan lehet tökéletes a születésnapi buli

Így szervezd meg a tökéletes születésnapi bulit

Szerző: nelli9503 - 2019.01.01.

A születésnapi partik megtervezése szórakoztató és egyben stresszes feladat is. A jó bulihoz az szerezés minden elemét alaposan figyelembe kell venni. Van néhány lépés, melyek segítségével egy fantasztikus születésnapi bulit szervezhetsz, amin garantáltan az ünnepelt és a meghívottak is jól fognak szórakozni!  

Bemutatjuk, hogy hogyan lehet tökéletes a születésnapi buli

Döntsd el, hogy mikor kerüljön megrendezésre a születésnapi buli

Válaszd ki a születésnapi parti dátumát! Minél hamarabb kiválaszt egy dátumot, annál hamarabb elkezdheted a buli egyéb elemeinek tervezését. Konzultáljon azzal a személlyel, akinek születésnapját szerezed, vagy ha ez egy meglepetés buli, akkor ellenőrizd a menetrendjét, és a szokásait, hogy biztosan alkalmas legyen számára a kiválasztott dátum.

Javasoljuk, hogy a partit hétvégére időzítsd. Több ember több ember fog részt venni a bulin, mert sokan nem kell dolgoznia a hétvégén. A megfelelő időpontok változhatnak attól függően, hogy milyen jellegű a buli, illetve az adott személy életkora is befolyásolható lehet. Ha születésnapi bulit egy gyermeknek szervezed, akkor azt késő reggel vagy kora délután a legmegfelelőbb, hiszen ez az időpont a családok számára a legkényelmesebb. Ha egy felnőttnek szervezel, akkor egy esti időpont a legmegfelelőbb.

 

Határozz meg egy költségvetést

Nagyon fontos, hogy a szerevezés elején létrehozz egy költségvetést, és ehhez ragaszkodj az egész szervezés alatt. Érdemes a buli minden elemének meghatározni egy összeget (meghívó, étel, ital, dekoráció) és ehhez is tartanod magadat.

 

Hozz létre egy vendéglistát

Hozz létre egy vendéglistát a buli számára. Ennek néhány oka van. A vendéglista segít biztosítani, hogy a meghívók kiküldésekor senki sem feledkezik meg. Segíteni fog abban, hogy eldöntsd, hol tartsd meg a bulit. A például egy 12 főből álló vendéglista az eredmény az azt jelenti, hogy egy kisebb terem is elég lehet, vagy akár valaki az otthonában is tudja fogadni a vendégeket, de egy 50 fős vendégsereg számára valószínűleg egy nagyobb helyszínre lesz szükség. A vendéglista segít abban is, hogy szem előtt tartsd és meghatározd, hogy mennyi ételt és italt kell biztosítani a vendégek számára.

 

Fontold meg, hogy hol tartod a bulit

Vedd figyelembe, hogy mik lehetnek a szülinapos igényei! El kell döntened, hogy bulit otthon vagy más helyszínen szeretnéd megtartani. Mi inkább azt javasoljuk, hogy ne otthon tartasd, hiszen ez a különleges esemény megérdemel egy egyedi helyszínt! Érdemes olyan helyszínt választanod, ami mindenki számára könnyen megközelíthető. A Zsidai Csoport exkluzív születésnapi buli helyszínekkel várja az ünnepeltet és a vendégsereget a Budai Várban! Több helyszín közül is lehetőség van választani, így biztos, hogy itt mindenki megtalálja a tökéletes születésnapi helyszínt, legyen szó egy lazább hangulatú buliról vagy egy elegáns születésnapi vacsoráról! További információkért kattints ide!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket