A világ legcsúnyább szemöldökei

Abnormális, torz szemöldökök, amik porba tiporják a jó ízlést!

Szerző: kvothe - 2017.03.13.

Ha azt hitted, hogy láttad a legalját is, akkor nagyot tévedtél! Ezektől a szemöldöknek is alig nevezhető katasztrófáktól a te hátadon is égnek áll majd a szőr!

A világ legcsúnyább szemöldökei

A nők számára a szemöldökök is ugyan olyan fontos részét képezik a szépség összképének, mint bármelyik más részlet az arcukon. Éppen ezért különös figyelmet fordítanak rájuk, de néha „kisebb” túlzásokba esnek velük.

 

A szemöldök-trendek sokat változtak az évek során. A hölgyek manapság profikhoz fordulnak segítségért, hogy egy pár tökéletes szemöldök díszeleghessen az arcukon. Ugyan a természetes fazon hódít, ha egy kicsit visszatekintünk a múltba, akkor számos különös, néha hátborzongató stílussal is találkozunk, amik jobb, hogy feledésbe merültek!

 

Például a 70-es években az összenőtt szemöldökök voltak a menők, a 90-es években pedig a vonalszerű stílus hódított. Az utóbbi különösen érdekes kialakításokat szült, az emberek ugyanis rendszeresen túlvékonyították szemöldöküket.

 

Lássuk, hogy milyen katasztrófákat sikerült összehozniuk azoknak, akik sosem hallottak az igényes fazon fogalmáról!

 

Aki elég bátor, lapozzon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket