Vége az álompárnak - Tóth Andi és Marics Peti szakítottak

Vége az álompárnak - Tóth Andi és Marics Peti szakítottak

Szerző: Novák Anna - 2023.03.31.

Hazánk jelenleg egyik legnagyobb álompárjaként számon tartott Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata válságba került. A Sztárban Sztár újonc szűritagjaiként is debütáló pár a pletykák szerint szétköltöztek és a közös munkahelyükön is kerülik egymást.  Fotó: Fuszek Gábor

Tóth Andi és Marics Peti szakítottak?

Az álompár nemrég még arról számolt be, hogy közös otthonba költöztek, Budán bérelnek egy lakást, sőt, még együtt nevelnek egy közös kedvencet is, egy kiskutyát. Több, különböző forrás beszámolója szerint Marics Peti elköltözött az ingatlanból, tudta meg a Blikk.

Tóth Andi féltékeny típus

Andi ragaszkodó és féltékeny típus, ami a ValMar énekesének, Petinek kifejezetten nem tetszik. 

– Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője... – mesélte a blikk.hu-nak a pár egyik közeli barátja.

Tóth Andi és Marics Peti három hete külön érkezik a Sztárban Sztárba

Már a Sztárban Sztár forgatásán is nyílt titoknak számít a fiatalok mosolyszünete: három hete külön kocsival érkeznek a forgatás helyszínére. Nem tudni, mit hoz a jövő, hisz a pár egyelőre nem nyilatkozik a kapcsolatukról, valószínűleg szeretnék megvárni a műsor végét, és aztán nyugodtan eldönteni, mi legyen kettőjük jövőjével. 

TÓTH ANDI KIJELENTETTE: SZAKÍTOTTUNK

Cikkünk írása közben robbant a hír: Instagram storyban közölte Andi a hírt a követőivel:
„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek. Igen, szakítottunk”. 
Elmeséli a videóban, hogy Marics Peti megnehezítette az egészet, hiszen ment a dobálózás a részéröl. Andi nem akar rosszakat mondani, pedig tudna állítása szerint, azt leszögezte: ő lépett ki ebből a kapcsolatból.

fotó: Fuszek Gábor
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket