Trónok Harca a nyolcvanas évek stílusában!

Ilyen lenne a Trónok Harca, ha a nyolcvanas években készült volna! (Videó)

Szerző: kvothe - 2016.10.09.

A világon több millióan rajonganak a Trónok Harca (Game of Thrones) sorozatért, amelyet George R.R. Martin regényei alapján készítettek, és elképesztően sikeres lett. Valaki újra gondolta az egész show-t, és elkészítette a 80-as évek stílusában készült bemutatót!

Trónok Harca a nyolcvanas évekből!

Bizonyára sokan ismerik Westeros világát, és mindenki szeretné kedvencét a trónon látni a történet legvégén. A sorozat sok meglepetéssel szolgált már a rajongóknak, ezért is tett szert akkora népszerűségre. A TV-ben 2011 óta futó történet világszerte tarolt a toplistákon, a rajongók pedig egyre izgatottabban várják a következő évadokat.

 

Több nagy színész is nevét adta a sorozathoz, úgy mint Emilia Clarke vagy Sean Bean. Sokan pedig a Trónok Harcában alakított szerepükkel futottak be és lettek sokak kedvencei. Minden idők egyik legsikeresebb sorozatából rengeteg paródia készült, azonban ez valószínűleg az egyik legötletesebb, és biztosan sokan tudják majd értékelni, akik rajonganak a 80-as évek televízióműsoraiért!

 

A következő oldalon látható a videó!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket