Íme a bizonyíték: tudatosan mérgeznek minket

Tudatosan mérgeznek minket!

Szerző: vargazsanett - 2016.12.15.

Az a rengeteg tartósítószer, emulgeálószer, színezőanyag, adalék és a többi... Bemutatok nektek most egy videót, mely bebizonyítja, hogy tudatosan mérgeznek minket, magyarokat!

Íme a bizonyíték: tudatosan mérgeznek minket

Sajnos mára hiába is szeretnénk egészségesen étkezni, egyszerűen szinte lehetetlen. A boltban kapható élelmiszerek rengeteg káros adalékanyagot, színezéket, tartósítószert tartalmaznak, már nincsen olyan, amit megvennénk és teljes egészében egészséges étel lenne. Valami mindig van benne, ami roncsolja szervezetünket.

 

A következő videó szerint az országunk meg tudná termelni magának azt, amire szükségünk van, elég lenne a magyaroknak, fenn tudnánk tartani magukat import nélkül. De ez mára már lehetetlen, hiszen a “business” abban van, ha behozzuk külföldről a sok telepumpált élelmiszert… Hogy miért is van ebben a legnagyobb profit valaki/ valakik számára? Ezt elmondja a következő oldalon található videó. Ismerd meg te is a bizonyítékot, miért mérgeznek minket tudatosan!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket