Turbó a filmekben

Turbó a filmekben

Szerző: nelli9503 - 2019.04.12.

Ha az autók szerelmese vagy biztosan neked is sokat mond a turbó és működése. Tudd meg, hogy melyek azok az autócsodák a filmekben, amik belsejében turbó lapul!  

Turbó a filmekben

A hollywoodi benzingőzös alkotásokban szereplő autók szinte kivétel nélkül élvezhetik turbó nyújtotta előnyöket, hisz egy-egy üldözés vagy verseny végkimenetelét döntő módon befolyásolhatja az autó erőforrásainak maximális hozzáférhetősége.

Cikkünkben összeszedtük az autósfilmek etalonjának a Halálos Iramban szériának a legmenőbb járgányait, melyekben természetesen a turbó az alapfelszereltség részét képezi.

 

Nissan Skyline R34 GT-R

 

A Halálos Iramban széria második etapjában tűnt fel az azóta már ikonikussá vált Skyline, mely még a negyedik részben is megmutatta magát. Az iker-turbós járgány bizony szép karriert futott versenyek terén, így nem véletlen, hogy a 2003-as premier után az összes tini álomautójának listáján előkelő helyen szerepelt Brian Skylineja.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket