Így állítja be vendégei haját tűzzel egy fodrász

Az emberek haját meggyújtó fodrász az internet új sztárja

Szerző: kvothe - 2017.03.02.

Veszélyes mégis hihetetlenül látványos technikákat használ ez a hajszobrász – egyszerűen tátva marad az ember szája attól, amit csinál!

Így állítja be vendégei haját tűzzel egy fodrász

Legyél akár férfi vagy nő, egy szép, rendben tartott frizura elengedhetetlen a hétköznapi megjelenéshez. A legtöbbeknek van egy megszokott fodrászuk, aki az évek során már csípőből vágja kedvenc stílusunkat – szó szerint.

 

De mit szólnál, ha egyik nap ezt mondaná: „Ma kipróbálunk valami újat – semmi különös, csak meggyújtom a hajadat.”

 

A tűzzel történő hajformálás nem új dolog, bizonyos kultúrák sokáig használtak lángokat a kívánt hatás elérése érdekében. Viszont ez mára már nem sok helyen maradt fenn.

 

Shafquat Rajput fodrászata az egyik ilyen hely

 

A pakisztáni férfi üzletében a lángoló hajak hétköznapinak számítanak, mégis sokan a csodájára járnak a szokatlan szertartásnak. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen valóban nem minden nap lát az ember ilyesmit.

 

Az internet néhány nappal ezelőtt figyelt fel a videóra, amiben Shafquat egyik vendége haján dolgozik éppen. A férfi porral és vízzel készíti elő ügyfele frizuráját a látványos mutatványokra. Egy ismeretlen, bizonyára gyúlékony anyaggal is lespricceli a felületet, ügyelve természetesen arra, hogy csak a kívánt részeket érje a folyadék.

 

Ezek után a férfi intenzív fésülésbe kezd, amint a haj hatalmas lángokat ont magából.

 

Ezt a legjobb a saját szemünkkel látni – videó a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket