Egyszerű tűzgyújtási technika

Tűzgyújtás egyszerűen

Szerző: vargazsanett - 2019.08.16.

Volt már neked is olyan helyzet az életben, mikor nagy szükség lett volna a tűz melegére, de nem volt nálad gyújtóeszköz? Ezzel a technikával egyszerűen tudsz tüzet gyújtani, akár életet is menthetsz vele!

Egyszerű technika a tűzgyújtásra

Szinte majdnem mindenki került már egyszer legalább olyan helyzetbe, amikor nagyon nagy szükség lett volna a tűzre, akár a melegére, akár, hogy megsüssünk rajta valamit, de nem volt nála semmilyen gyújtóeszköz. Nos, tüzet csiholni elég nehéz dolog, meg nem is sokan ismerik a fortélyát, de ezzel a jóval egyszerűbb technikával körülbelül egy másodperc alatt tudsz tüzet gyújtani. 

 

Remélem azért nem kerül senki ilyen nehéz helyzetbe, de azért mindenképpen jó, ha ismerjük ezt a módszert, mert akár az életünket is megmenthetjük vele! Nem kell hozzá más, csak egy ceruzaelem és egy kevés papír. Egy túra alkalmával például valószínű, hogy viszünk elemlámpát és mondjuk rágógumit. Az elemlámpában ott az elem, a rágógumi papírja pedig tökéletes lesz a gyújtásra.

 

Lapozz egyet és nézd meg a videóban hogyan gyújts tüzet ezzel a két dologgal, egyszerűen!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket