Egy értelmes Facebook kihívás kezdett el terjengeni, olvasd el a lényegét

Az új magyar kihívás, aminek értelme is van

Szerző: bohacs0010 - 2014.09.24.

Számos ostoba és értelmetlen kihívás terjengett a Facebookon, nem kell messzire menni, legutóbb az Ice Buckett Challenge kihívás miatt csinált bolondot magából mindenki. Nekem tetszett az a kihívás, ugyanis a lényege az adakozás volt, sokan viszont ezt nem fogták fel és csak leöntötték magukat ostoba módon egy vödör jeges vízzel…Remélem a mostani jobban el fog terjedni és nem poénból fogja elvállalni senki.

Új magyar kihívás a Facebookon - aminek értelme is van végre!

A Facebookon találtuk a következő bejegyzést, amit nagyon jó volt olvasni:


"Nem értem. Miért? Én ilyet még soha nem láttam!" - mondogatta végig, míg bevásároltunk az éjszaka közepén. Hajléktalan. Éjszakánként jár be olvasgatni. Csak beugrottam hazafelé venni valamit és nem tudtam otthagyni.


Odamentem és megmondtam, hogy most akkor bevásárolunk!


Bármit, amit szeretne. Soha nem láttam még embert ennyire értetlenül állni és csodálkozni azon, ami történik. Én hatódtam meg a legjobban, ahogyan félve pakolgatott be a kosárba és még akkor sem értette, hogy miért segítek.
Nem akarom magam most sem piedesztálra emelni, de ezt nagyon sokan megtehetnénk! Legyen ez az új "challange" és legyen az a menő, aki képet tölt fel arról, hogy bevásárolt egy rászorulónak! Bárki legyen is az... A fotót is csak ezért csináltam. Osszátok meg kérlek és hajrá! Köszönöm! Tomi”

/Eredeti bejegyzés itt/

 

A kezdeményezés sokaknak nagyon tetszett, rengeteg megosztás és komment érkezett a poszt alá, amiben elmondják, hogy nagyon tisztelik azért, amit tett, és valóban jó lenne, ha elterjedne ez a kihívás.


Szerintem is rengeteg ember megtehetné ezt, nem tartana semmiből egy kis jót cselekedni, ezek az emberek meghálálják a segítséget. Próbáljátok ki ti is, cselekedjetek jól, és meglátjátok, hogy mennyivel jobb lesz a napotok is!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket