M55: az új találmány

Új magyar találmány hódítja meg a világot!

Szerző: tpalee - 2016.12.15.

 

Mi magyarok elképesztően találékony nemzet vagyunk. A világ sok találmánya fűződik magyar ember nevéhez. Színes televízió, golyóstoll, hologram, Rubik-kocka, C-vitamin, telefonközpont, floppy lemez, gyufa, szódavíz. Ezek nem lennének, ha egy magyar ember nem találta volna fel. Vagy nem ekkor, vagy nem ilyen formában létezne.

Az új M55

 

És azóta se tudunk leállni, ha gondolkozásról van szó: nemrégiben egy mérnök csapat egy olyan luxus-kerékpárt fejlesztett ki, melynek nincs párja az egész világon: megszületett a hibrid kerékpár. Az Antho Kht. és a BME tudásközpontja közös koprodukciója eredményezte ezt a találmányt. Kizárólag magyar kezek munkája dicséri az M55 fantázianevű kerékpárt.

 

Mindannyian hallottunk már hibrid, elektromos autókról. A belső égésű és a villanymotor kombinációja által a hajtott gépjárművek kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, ezáltal sokkal „zöldebbek”. Manapság már rohangálnak (ha még nem is sokan) az utakon elektromos autók is. Valljuk be, hogy a kőolaj és származékaik egyre fogyó készletei miatt ez lesz a jövő útja.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket