Új őrület hódit-hová fajul még a világ?

Új őrület hódit-hová fajul még a világ?

Szerző: mprof - 2014.01.13.

Egyre több őrültség kerül elő az emberek fejéből. A hatalmas mémőrület az utóbbi 3-4 évben jelent meg nagyobb szinten a világban, ma már óriási teret hódított. Az emberek vagy nagyon ráérnek, vagy nem tudom, hogy mi az oka ennek az őrületnek, mindenesetre a plankingozás után most megjelent a Selfie Olympics is. Nézzük miről is van szó.

Egyre több őrültség kerül elő az emberek fejéből. A hatalmas mémőrület az utóbbi 3-4 évben jelent meg nagyobb szinten a világban, ma már óriási teret hódított.

Amíg régebben a fiatalok könyvtárba, szórakozóhelyekre, sportolni vagy éppen kocsmába jártak, addig a mostani fiatal korosztály mindig azt keresi, hogyan csináljon hülyét magából illetve ismerőseiből. Az igazság az, hogy ismerőseinek nagyon is tetszik, ha olyan helyzetekbe kerül, amiért régen anyukám akkora pofont adott volna, hogy legalább Németországig repültem volna. Ma a helyzet már más, teljesen elfogadott ez a dolog. 2011-ben megjelent a plankingozás, melynek lényege az volt, hogy szokatlan helyeken kell hason feküdni, és erről természetesen fotót kell készíteni és azonnal tölteni fel a netre. Igen, ekkor kezdett el teret nyerni magának egyre jobban az Instagram nevű alkalmazás, ugyanis a legtöbb kép itt jelent meg. Az ostobaság addig fokozódott, hogy egy ember halálát is okozta. 2011. május 15-én Acton Beale, egy 20 éves fiatalember lakásának hetedik emeleti erkélyének korlátján plankingelt, lezuhant és nem élte túl az esést.

Ezután azt hitték sokan, hogy nem lesz ettől nagyobb hülyeség, de sikerült az embereknek rácáfolniuk, ugyanis 2014. január 3.-án megjelent a Twitteren, az Instagramon, majd a Facebookon is a Selfie Olympics hashtag, mára már több, mint 10.000 fotót címkéztek fel a büszke fiatalok.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket