notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

„Új Táncok” a MU Színházban

hirdetes

„Új Táncok” a MU Színházban

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

 Március 28-29. estéjén érdemes lesz ellátogatni a MU Színházba. A Budapesti Tánciskola művészei veszik birtokukba a színpadot.Lendület, líra, extravagancia, szépség a magas szintű mozgáskultúra bemutatása az, amit a néző kap.

 Március 28-29. estéjén érdemes lesz ellátogatni a MU Színházba. A Budapesti Tánciskola művészei veszik birtokukba a színpadot.Lendület, líra, extravagancia, szépség a magas szintű mozgáskultúra bemutatása az, amit a néző kap

 Március 28-29. estéjén érdemes lesz ellátogatni a MU Színházba. A Budapesti Tánciskola művészei veszik birtokukba a színpadot. Angelus Ivánnal olyan műsort állítottak össze, ahol az intézmény összes fiatalja színpadra kerül. Lendület, líra, extravagancia, szépség a magas szintű mozgáskultúra bemutatása az, amit a néző kap. S talán nem véletlen, hogy már a fotós főpróbán az ilyenkor szokatlan vastaps volt a látottak jutalma.  Kiváló csoportmunka, elmélyült szólók, meggyőző párosok és a végére egy fergeteges néptánc alapokon született „Gyönyerő” viszi el a nézőt abba a világba, amely az iskola műhelyeiben folyó magas szintű tevékenység csodás kitárulkozása.

hirdetes

Pénteken – Szombaton tehát irány este a MU Színház és az Új Táncok!!!

Lapozz végig a galériában a képekért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Kocsma

A kocsmák napjainkra rendkívül népszerű találkozási helyekké nőtték ki magukat. A kocsmát... Tovább

Tovább a lexikonra