Újpesti győzelem a Debrecen ellen

UTE fesztivál a jégen

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.10.

Rendszeresen, legalább heti egy alkalommal járok sporteseményekre fényképezni és tudósítani. Soha nem „sportos” anyagot írok, hanem inkább saját benyomásaimat, a körülményeket.

A nehézségek ellenére ezen a hétvégén választottam magamnak egy Újpest-Debrecen rangadót.

A jégkorongot nagyon szeretem nézni. Két-három alkalommal volt szerencsém fotózni is, elsősorban a válogatott és a SAPA Fehérvár meccsein. Megszenvedtem. Valószínű számomra a legnehezebben elkészíthető képi anyagok egyike egy-egy derbi.

 

 

A korongot szemmel is alig lehet látni és a „helyszín” is pillanatonként változik. Fotós szemmel felüdülés a bedobás. A nehézségek ellenére ezen a hétvégén választottam magamnak egy Újpest-Debrecen rangadót. Barátaim, akik napi szinten jártasak a bajnokság honi menetében elmondták, hogy a tabellán elfoglalt helyezés mit sem számít. Itt mindenki verhet mindenkit.

 

 

Persze azért is választottam ezt a derbit, mert kíváncsi voltam a válogatott egykori legjobbjára, Godóra, Ladányi Balázsra, aki most a Debrecen színeiben kergeti a pakkot. Aztán halottam az újpesti srácokról is, akik szintén képesek lehetnek varázsolni a jégen, ha jó napot fognak ki.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket