Újpest-Debrecen férfi jégkorong mérkőzés

Stílszerűen 6:3!

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.16.

Alig pár napja, hogy gyászol az ország, a sportvilág. Eltávozott az égi csapathoz Jenő bácsi, s nincs olyan gyerek, fiatal vagy nyugdíjas, akinek ne jutott volna eszébe az évszázad mérkőzése, amikor az Angolokat vertük hat háromra a saját szentélyükben.

Újpest-Debrecen férfi jégkorong mérkőzés

Mindennek persze eredetileg csak az eredmény szempontjából volt köze a hétközi fordulóban az Újpest-Debrecen jégkorong mérkőzésnek. A bajnokság sorsolásának köszönhetően ugyanis a cívis város gárdája egy héten belül másodszor látogatott az újpesti mumusokhoz. 

 

 

Az előző alkalommal fáztam is, nehezen fotózhatónak tartottam a hokit, aztán mégis úgy döntöttem, hogy megint elmegyek az eseményre tudósítani. 

 

 

Lehet, hogy a lila-fehéreknek már csak kabalából is tartogatniuk kellene az ilyen megmérettetéseken, mert bár a Debrecen előkelőbb helyet is foglal el a táblázaton és abszolút esélyesként érkezett megint a Megyeri útra, valahogy az volt az érzésem, hogy minimum megizzadnak a pontokért.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket