Újraírták a Halálos Iramban 7 forgatókönyvét – Justin Bieber nélkül

Újraírták a Halálos Iramban 7 forgatókönyvét – Justin Bieber nélkül

Szerző: mprof - 2014.01.09.

Paul Walker tragikus halála óta sok pletyka keringett a Halálos iramban hetedik részének sorsáról, de szerencsére időközben megérkezett a hivatalos közlemény: Chris Morgan, az eredeti forgatókönyvíró átírta művét, hogy Walker karaktere méltó módon távozhasson a filmből.

Újraírták a Halálos Iramban 7 forgatókönyvét – Justin Bieber nélkül

 

 

 

 

Fellélegezhetünk, Bieber kimarad

Ami további jó hír, hogy a pletykákkal ellentétben Justin Bieber sem kapott szerepet a filmben annak ellenére, hogy Ludacris megannyi rajongójával a háta mögött nagyban támogatta az ötletet.

 

 

Szerencsére Paul Walker jeleneteinek több mint a felét leforgatták már a baleset előtt, így ezek még mind használhatók a filmhez. Ennek ellenére Walker karakterének kilépése még mindig nem biztos, ugyanis a Universal felajánlotta bátyjának a szerepet. Az a hír igaz, hogy Jason Statham szerepelni fog a filmben, akit a 6. rész végén egy jelent erejéig láthattunk is. Amint jóváhagyják az átírt forgatókönyvet, a forgatás januárban folytatódhat is, így az eredeti bemutató dátuma még változatlan maradhat.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket