Üzemanyag helyett szennyvizet loptak a buszból

Üzemanyag helyett véletlen a busz szennyvíztartályából szívtak...

Szerző: vargazsanett - 2019.03.29.

Ezek a gázolaj tolvajok nagyon megszívták! Szó szerint is meg átvitt értelemben is! :D Üzemanyagot készültek lopni, bevezették a csövet jó mélyen a busz tartályába majd jól megszívták... Nem gázolaj jött belőle, hanem szennyvíz! :D

Üzemanyag helyett szennyvizet loptak a buszból

Biztosan sok ember mászkál odakinn a világban, abban a tudatban élve, hogy a karma nem létezik, de az ilyen sztroik hallatán, mint a következő, talán még ők is elgondolkoznak rajta.

Üzemanyagot leszívni valaki másnak a járművéből bűncselekmény, ez a tény azonban nem elég ahhoz, hogy egyeseket eltántorítson a szándékuktól. Ha valaki áldozatául esik a dolognak az őrületesen dühítő tud lenni.

 

A következő esetben az érintett felek biztosan különleges elégedettséggel vették azt a módot, ahogyan a tettesek pórul jártak Ausztráliában.

A történet ott kezdődött, hogy két tolvaj úgy gondolta, jó ötlet lesz egy turista buszból üzemanyagot leszívni az éjszaka közepén. Egy darabig minden a tervek szerint történt, majd egy kis baki csúszott be az akcióban.

A csövet szépen beillesztették a helyére és elkezdték szívni, hogy megindulhasson az üzemanyag, azonban már túl későn esett le nekik, hogy rossz résben próbálkoztak.

 

Rossz lukra játszottak a tolvajok

 

Ahelyett, hogy az üzemanyagot kezdték volna leszívni, a tolvajok hibából a szennyvíztartályt próbálták lecsapolni. Szájjal. Pontosan.

 

Ahogyan a rendőrök a jelentésben is megírták:

„Minden bizonnyal gyors visszavonulót fújtak, igen kellemetlen szájízzel.” Habár nem kapták el a bűnözőket, biztonsággal állíthatjuk, hogy olyan büntetésben volt részük, amit egy darabig nem fognak elfelejteni.

Hát nem elképesztő, hogy a karma milyen szépen munkálkodik? Ha valakinek kárt okozol, legyen az fizikai vagy lelki, hamarosan visszaszáll rád, hogy tanulj belőle.

 

Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket