notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Üzemanyag helyett szennyvizet loptak a buszból

hirdetes

Üzemanyag helyett véletlen a busz szennyvíztartályából szívtak...

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ezek a gázolaj tolvajok nagyon megszívták! Szó szerint is meg átvitt értelemben is! :D Üzemanyagot készültek lopni, bevezették a csövet jó mélyen a busz tartályába majd jól megszívták... Nem gázolaj jött belőle, hanem szennyvíz! :D

Üzemanyag helyett szennyvizet loptak a buszból

Biztosan sok ember mászkál odakinn a világban, abban a tudatban élve, hogy a karma nem létezik, de az ilyen sztroik hallatán, mint a következő, talán még ők is elgondolkoznak rajta.

Üzemanyagot leszívni valaki másnak a járművéből bűncselekmény, ez a tény azonban nem elég ahhoz, hogy egyeseket eltántorítson a szándékuktól. Ha valaki áldozatául esik a dolognak az őrületesen dühítő tud lenni.

A következő esetben az érintett felek biztosan különleges elégedettséggel vették azt a módot, ahogyan a tettesek pórul jártak Ausztráliában.

hirdetes

A történet ott kezdődött, hogy két tolvaj úgy gondolta, jó ötlet lesz egy turista buszból üzemanyagot leszívni az éjszaka közepén. Egy darabig minden a tervek szerint történt, majd egy kis baki csúszott be az akcióban.

A csövet szépen beillesztették a helyére és elkezdték szívni, hogy megindulhasson az üzemanyag, azonban már túl későn esett le nekik, hogy rossz résben próbálkoztak.

Rossz lukra játszottak a tolvajok

Ahelyett, hogy az üzemanyagot kezdték volna leszívni, a tolvajok hibából a szennyvíztartályt próbálták lecsapolni. Szájjal. Pontosan.

hirdetes

Ahogyan a rendőrök a jelentésben is megírták:

„Minden bizonnyal gyors visszavonulót fújtak, igen kellemetlen szájízzel.” Habár nem kapták el a bűnözőket, biztonsággal állíthatjuk, hogy olyan büntetésben volt részük, amit egy darabig nem fognak elfelejteni.

Hát nem elképesztő, hogy a karma milyen szépen munkálkodik? Ha valakinek kárt okozol, legyen az fizikai vagy lelki, hamarosan visszaszáll rád, hogy tanulj belőle.

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Orvos

Az orvosok feladatukat tekintve a különböző betegségek gyógyításával foglalkoznak. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Kell egy kis lazítás Vicc