Ha aggódsz Schumacherért, olvasd el, ma éjfélig üzenhetsz neki

Ha aggódsz Schumacherért, olvasd el, ma éjfélig üzenhetsz neki

Szerző: szdavid - 2014.01.17.

Schumacher állapota továbbra is életveszélyes és kritikus, de szerencsére stabil. Az utóbbi egy hétben nem érkeztek újabb hírek a hétszeres világbajnok állapotáról és a pontos leletek sem ismertek, így csak az eddigi hasonló esetekre lehet támaszkodni, amiből következtethetni lehet a volt pilóta állapotára és jövőjére.

Schumacher állapota továbbra is életveszélyes és kritikus, de szerencsére stabil. Az utóbbi egy hétben nem érkeztek újabb hírek a hétszeres világbajnok állapotáról és a pontos leletek sem ismertek, így csak az eddigi hasonló esetekre lehet támaszkodni, am

 

Dr. Richard Greenwood a londoni egyetem agyspecialistájának véleménye szerint, Schumacher, ha felébred már soha nem lesz az-az ember, aki eddig volt, egy teljesen új személy lesz, akinek meg kell barátkoznia az új egyéniségével, és akinek kemény harcot kell majd vívnia azzal, hogy élete teljesen megváltozott.

 

Több hír érkezett a napokban arról, hogy Schumachert fel fogják ébreszteni, azonban az orvosok még nem merik megtenni. Schumi balesete óta kómában van és az orvosok attól félnek, ha a volt pilótát előbb ébresztik fel, akkor abba bele is hallhat, mivel sérülései annyira súlyosak.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket