Veszélyes utak a nagyvilágból

Elképesztő utak a nagyvilágból

Szerző: tpalee - 2019.07.02.

 

A világ egy fantasztikusan színes hely. A természet néha csodákra képes. Ugyanakkor az embernek és az általa épített környezetnek se kell nagyon panaszkodnia.Néha persze a környezet is közbeszól, amit az ember csak nagy nehézségek árán tud áthidalni. Ilyenkor aztán egészen elképesztő dolgok tudnak kialakulni.Többek között felhozhatjuk példaként az utakat is. Ezért arra gondoltunk, hogy bemutatjuk a világ legérdekesebb, legfurcsább, legextrémebb útjait. Olyan szakaszok jönnek most, melyeken egyszerre lehet élmény és félelmetes érzés autózni. Lássuk hát most őket!

Hihetetlen,hogy milyen utak vannak a nagyvilágban

 

Atlantic Road, Norvégia

 

Ez a szakasz a 64-es út egy része, az ország partvidékén. A maga 8,4 kilométere alatt jó pár szigetet érint, ezáltal érthető, hogy miért is van 9 híd közben. Az embernek, miközben áthalad rajta, olyan érzése támad, mint ha soha nem akarna véget érni. Adottságai miatt jobbra és balra is a tenger látható az útról. Így aztán nem is olyan meglepő, hogy ez az ország legfelkapottabb turisztikai része. A környezet magával ragadó. 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket