Milyen kapcsolatban élsz? Ezek a kis rajzok segítenek megállapítani!

Ekkora a különbség a vágy és az őszinte szerelem között!

Szerző: kvothe - 2020.03.19.

Mindenki érzett már vágyat valaki iránt, de vajon hányan képesek tovább jutni a testi vonzalomnál, és elfogadni a másikat a belső miatt is? Most megmutatjuk, hogy mekkora a különbség a két verzió között!

Milyen kapcsolatban élsz? Ezek a kis rajzok segítenek megállapítani!

A testi vágyakat és a szerelmet nem olyan egyszerű megkülönböztetni egymástól. Ha valakibe igazán szerelmes az ember, akkor rend szerint fizikai jellegű vágyai is vannak iránta. Sokak szerint egyszerűen kideríthetjük, hogy milyen a kapcsolatunk valakivel az alapján, hogy mennyi időt töltünk vele az ágyban, és mennyit azon kívül.

 

A dolog persze sokkal összetettebb ennél. Mi a helyzet a kevésbé egyértelműbb apróságokkal? Ezek alapján rengeteget kideríthetünk kapcsolatunkról.

 

Karina Farek illusztrációi olyan helyzetekről szólnak, amik őszintén árulkodnak egy-egy adott pár kapcsolatának jellegéről. Láthatjuk majd, hogy a különbség néha igen éles, néha viszont alig észrevehető.

 

Az esti program

Ha valaki igazán szereti a párját, akkor akár egész éjszaka képes minden egyéb nélkül beszélgetni, vagy kikapcsolódni vele. Ha a kapcsolat a testi vágyon alapul, akkor a hancúrozás mindig az első felmerülő gondolat.

 

Lenyűgözés vagy gondoskodás

Az ajándékok gyakran tökéletes kellékek ahhoz, hogy egy nőnél jó pontokat szerezz. Ha azonban rendszeresen azért próbálod lenyűgözni drágábbnál-drágább dolgokkal, hogy utána ágyba bújjon veled, akkor talán nem olyan őszinte minden kettőtök között. Sokkal személyesebb és kedvesebb dolog odafigyelni a másik hétköznapi igényeire, mint eleget tenni a vágyainak.

 

Anyagiak vagy szándék

Drága vacsorák, drága ajándékok, drága minden. Nem minden ember értékeli, ha megpróbálják megvenni a figyelmét, de ha erőfeszítéseket teszel azért, hogy kapcsolatotok mindkettőtök számára előnyös legyen, akkor jó úton haladtok a tartós boldogság felé.

 

A többi a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket