Gizi levélben osztotta ki Vajna Tímeát

Gizi kiosztotta levélben Vajna Tímeát!

Szerző: vargazsanett - 2017.02.20.

Gizike levele robanásszerűen csapott bele a magyar celebvilágba, ugyanis úgy osztotta ki az egyszerű falusi asszony Vajna Tímeát, hogy ilyet még nem láttál!

Gizi levélben osztotta ki Vajna Tímeát

Gizike levelét a Facebookon tette közzé, melynek címzettje a celebvilágban gyémántként csillogó Vajna Tímea volt. A megosztások és a hozzászólások ezrei kezdődtek el pár nappal ezelőtt, mára több, mint 5000 megosztásnál jár már a poszt. A szarkasztikus humorral megíródott levél, mely a valóságot a celeb feleség elképzeléseivel párhuzamba állítja, rengeteg ember szimpátiáját váltotta ki. Na, de nem véletlenül! :) Gizike köszönjük, ezen végig nevettünk, bearanyozta az esténket!! :) Íme a levél:

"Kedves Timi!
Gizi vagyok Tápiógöröngyösről, de te nem ismersz engem. Na, majd most.
Bevallom kedves Timi, én már akkor megszerettelek, amikor gyémánt fülbevalót ajánlottál minden magyar nő fülébe. Az olyan szép volt, olyan igaz és annyira ráéreztél az igényekre, itt, falun főleg van az ilyesmire kereslet -, hogy mindjárt mondtam is a páromnak, hogy nekem is kellene egy olyan. A fülembe. A Sanyi így hívják a férjemet feje kicsit lila lett, de aztán megnyugodott, mert nem annyira vérmes ember, mint az, aki átrugdosta Terikét a kutyán. Szóval megnyugodott hamar a Sanyi és majdnem kedvesen mondta, hogy azt. A fülembe. De azt is mondta, hogy lapátoljam szorgosan a szenet tudod, Timikém, most jól spóroltunk egész évben és tudtunk venni az őszön vagy öt mázsa olcsóbb szenet -, mert ha kint marad és megázik, akkor fülem se lesz, amibe a kösöntyűt belerakhatom.” KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK A LEVÉL!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket