Valentin nap a Városligetben

Hova vidd el barátnődet Valentin napkor?

Szerző: bohacs - 2019.04.25.

Valentin nap a szerelmesek napja, lepd meg kedvesedet te is és töltsétek el az egész délutánt majd az estét Budapest legromantikusabb helyszínén. Irány a Városliget, elmondom, mi vár rátok! 

Vidd el kedvesedett a legromantikusabb helyszínre, irány a Városliget Café & Restaurant!

 

Tavaly én is ide vittem el a páromat, éppen ezért merem ajánlani mindenkinek tökéletes a helyszín, tömény romantika, meseszép látnivalók, ide kell mennetek nektek is!

 

Barátnőmmel nem szoktuk ünnepelni a Valentin napot, mert nekünk nem arról szól a szeretet, hogy egyik nap jobban szeretjük egymást, másik nap nem annyira. Mivel tavaly meg szerettem volna lepni, ezért beadtam a derekam és elvittem a Városligetbe. Már délután megérkeztünk, a Műjégpálya felé vettük az irányt, barátnőm azt hitte, hogy korizás után már megyünk is haza, ezt hitettem el vele ugyanis. Nagyon meg volt elégedve, imádta az egész délutánt, eltöltöttünk 2-3 órát a jégen, nagyon jó volt. Ekkor jött az igazi meglepetésem. Már valentin nap előtt egy héttel asztalt foglaltam a gyönyörű szép Városliget Café & Étterembe, így jeleztem barátnőmnek, hogy nem megyünk még haza, irány az étterem.

 

 

Amikor beléptem, nagyon büszke voltam magamra az asztalfoglalás miatt, ugyanis teltház fogadott, sehova nem tudtunk volna leülni, de az asztalfoglalásnak hála, sikerült leülnünk a legjobb helyre. A kilátás egyszerűen fantasztikus, főleg este, pont szembe velünk látható a Vajdahunyad vár, előtte a műjégpálya, az étterem teljesen üvegfelületű, tökéletesen ki lehet látni, egyszerűen szemkápráztató.

 

Ha ez még nem lenne elég, akkor elmondom azt is, hogy az ételek istenien finomak, most már elmondhatom nektek, hogy ekkor jöttem ide először, de azóta legalább tízszer voltam, annyira megfogott a hely varázsa és az a gasztronómiai élmény, amit szinte sehol máshol nem kaptam meg.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket