Valentin nap

Íme, 5+1 Valentin-napi ajándékötlet!

Szerző: mprof - 2023.02.09.

Közeledik a szerelmesek ünnepe, ezzel együtt egyre közelebb kerül annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen meglepetés alapozza meg a romantikus, meghitt hangulatot? Az alábbiakban jó pár telitalálatos ötlettel rukkolunk elő annak érdekében, hogy a felkészülés igazi Bálint-napi izgatottsággá, örömmé váljon.

Valentin nap

1. Egy kis kikapcsolódás

A megfeszített mindennapokban aranyat ér egy kis pihenés. Pláne, ha ehhez helyszínváltoztatás is dukál. Olykor önmagában az új atmoszféra, ami más, mint a megszokott, képes kisimítani a ráncokat. Úgyhogy a Valentin-napi ajándék kínálat tagjainak egyik sztárja kétségtelenül a wellness hétvége. Vagy ha esetleg 2-3 nap egyben nem megoldható, akkor egyetlen, 24 órás kényeztető kiruccanás is megfizethetetlen értékkel bír.

Az, hogy kinek mit jelent a kikapcsolódás, abszolút egyénfüggő. Van, aki az aktív pihenés híve, imád kirándulni, túrázni, várost nézni. Megint más a jakuzziban érzi otthon magát, vagy a masszőr keze alatt. Mindegyik forgatókönyv kiváló, a lényeg a testre szabott választás.

 

2. Az illat ajándéka

A természetben is óriási szerepe van a különböző aromáknak, így aztán nem meglepő, hogy az illatok jelentősége hatalmas. Benne van minden üzenet. Benne van a szerelem, a vonzalom, a szexualitás, és még sok minden más. A híres gyártók olyan illatkomponensekkel dolgoznak, amik tartósak, amiknek az ereje a természetből fakad, és amik személyiséghez illők. Ahhoz, hogy a választás tényleg tökéletes legyen, elengedhetetlen ismerni a másik ízlését, azt, hogy melyek azok az aromák, amik passzolnak hozzá: fűszeres, virágos, gyümölcsös jegyek? A parfüm választéka széles spektrumot jár be, úgyhogy nincsen lehetetlen.

 

3. Gyertyafényes piknik vagy vacsora

Az evés öröme eléggé mindennapos élmény, viszont a körülmények sokat nyomnak a latba. Átlagban mindenki rohan, sietve fogyasztja el az ebédjét, és nincs idő a jelenlétre. Így csodálatos Bálint-napi meglepetés egy gyertyafénybe vont vacsorázás, vagy éppen a természet lágy ölén ringatózó piknik. Ahol nincsen más, csak a szerelem, illetve a pokrócra vagy tányérokra feltálalt ételek. Egyszerű, mégis nagyszerű ajándék ez, ami felejthetetlen élménnyé alakulhat.

 

4. Egyedi ékszer

Az ékek varázsa felülmúlhatatlan. A ragyogásuk utánozhatatlan. Ugyanakkor az egyediség akkor valósítható meg a legjobban, ha a kiszemelt ék valamilyen egyedi üzenettel büszkélkedik. Így hiába beszélünk egy karkötőről vagy nyakláncról, ami éktípusát illetően nem ritkaság, a különleges felirat egyetlen eggyé teszi a világon, aminek épp úgy nincsen párja, mint a kedvesnek, aki örömmel hordja majd ezt a nem mindennapi figyelmességet.

 

5. Kozmetikumok

Testápolók, krémek, tusfürdők, olajok, ajándékszettek. Napokig sorolhatnánk a szépségápolás nagyágyúit. Mindegyik ideális döntés, kivétel nélkül.

 

+1. Saját kezűleg készített meglepetés

Legyen szó pár sornyi versről, vagy éppen egy mirelit pizza kisütéséről, a saját kezűleg remekelt ajándék értéke felbecsülhetetlen. Pontosan azért, mert személyes, mert benne van az idő, az energia, és persze a hajtóerő, maga a szerelem.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket