Valentin-napi horoszkóp

Valentin-napi horoszkóp! Sorsdöntő lesz az idei február 14!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.25.

A február tele lesz izgalmas fordulatokkal mind pozitív, mind negatív téren. Tudd meg, hogy mi vár rád a szívügyek terén a Valentin-napi horoszkópból! Azt elárulhatom, hogy sorsdöntő hónap elé néznek a szerelmespárok :)

Valentin-napi horoszkóp
 

Kos

Nagyon nehezen tudod leplezni az akaratosságodat és a türelmetlenségedet és eben most sem fogsz sikerrel járni. Sajnos ezen nem igazán tudsz változtatni, éppen ezért ebben az időszakban rád nem jellemző módon visszahúzódsz a benned kialakuló önbizalomhiány és a félelmek miatt, Ennek ellenére sokan esedeznek utánad, hiszen mindenki odáig van az egyediségedért, a játékosságodért és az őszinteségedért.

 

Bika

Ebben az időszakban, ha a szőke herceg dicsérne, sajnos azt sem hinnéd el, mert az önbizalomhiányod nagy úrrá válik feletted. Legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásodból, de ne aggódj. Ez nem tart örökké. Most nem is árt neked, ha egy kissé befelé fordulsz és megfigyeled, hogy milyen belső értékekkel rendelkezel. Ha sikerül rendbe raknod magad, utána a külsőddel sem lesz semmi problémád.

 

Ikrek

Ha továbbra is folytatod azt az akaratosságot és türelmetlenséget, amit eddig, akkor ne nagyon számíts rá, hogy ez a hónap szerelemmel fog kecsegtetni téged. Talán éppen az a célod, hogy békén hagyjanak és tehesd a saját dolgodat, csak éppen ezt nem tudatosítottad magadban. Képtelen vagy most bármiféle kötöttséget elviselni, és ha teheted, akkor kizárólag csak a saját szabályaid szerint működsz. Ha van párod, talán ő az egyetlen, akinek a jelenlétét elviseled magad mellett.

 

Lapozz egyet a további csillagjegyek horoszkópjához!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket