A legkínosabb Valentin napi horror

A Valentin nap sötét oldala - a legkínosabb történetek a szerelmesek ünnepéről!

Szerző: kvothe - 2017.02.13.

Valentin napon általában csodálatos emlékeket szereznek az emberek – ezek nem ilyen történetek!

A legkínosabb Valentin napi horror

A Valentin napot sokféleképpen lehet ünnepelni. Egy csendes, romantikus, gyertyafényes vacsora, egy nap a vidámparkban, esetleg egy szerelmes mozifilm megtekintése.

 

Vannak azonban olyan esetek, amikor nem számít, hogy mennyit tervezünk előre és mennyire van kimérve a nap minden lépése, nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretnénk. Máskor pedig éppen az elvárásaink hullanak porba, amikor szembesülünk az igazsággal – hogy ez a nap tényleg más lesz, mint a többi, csak nem éppen jó értelemben.

 

A végeredmény? Ilyen borzasztó „horrorsztorik” születnek, amikről senki sem beszél szívesen!

 

 

 

Mozis kaland

A fiúm asztalt foglalt kettőnknek egy csodaszép étteremben, de nem jött el értem. Két órával később (!!!) felhív, hogy elszaladt felette az idő, miközben éppen „dalszövegeket próbált memorizálni” de ne aggódjak, mert van egy B-terve. Elvitt mozizni. Megnéztük az Avatárt. NEGYEDJÉRE.

 

 

Titkos hódoló

Két éve történt valentin nap körül. Kaptam egy hatalmas doboz édességet, tele a KEDVENC epres csokimmal! Az viszont elég különös volt, hogy akkoriban senkivel sem volt kapcsolatom éppen, de még csak nem is udvaroltak nekem. Ki küldhette? Nem volt mellette semmilyen üzenet. Az exem, akivel két hónapja nem voltunk együtt? Egy srác, akivel randizgattam, de hamarosan le is ráztam? Na őket aztán nem akartam felhívni, de hamarosan megkaptam a választ. A nagynénim küldte ezt az összes unokahúgának.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket